Siemka, Jestem Mikołaj Dema <3 S, oto moje podanie na Admina na serwerze Crits, mam nadzieję że wam się spodoba :)
1. Nick: Dema <3 S
2. Steam ID: STEAM_0:1:153235616
3. Jak długo grasz na serwerze: Gram na tym serwerze od tygodnia, ale bardzo mi się spodobał i zamierzam grać jak najdłużej i najczęściej.
4. Skąd dowiedziałeś się o serwerze: Wpadłem na niego przypadkiem, ale natychmiast zakochałem się w tym serwerze :kiss:
5. Moje imię to: Mikołaj.
6. Obecnie mam 15 lat
7. Województwo: Wielkopolskie
8. Dlaczego chcesz admina: Ponieważ gram na serwerze często i boli mnie serce jak widzę gdy na takim wspaniałym serwerze dzieci 8-11 lat obrażają starszych graczy za to że ktoś gra lepiej od nich :/
9. Czy byłeś już adminem w innej sieci: Nie byłem nigdy, ale szybko się uczę i mam nadzieję że podołam wymaganiom tego serwera.
10. Czy jesteś wstanie płacić co miesiąc dotację na serwer: Tak, jestem w stanie płacić przelewem co miesiąc daną składkę na serwer :)
11. Czy masz mikrofon i jesteś w stanie z niego korzystać na serwerze: Tak, korzystam z niego codziennie czyli za każdym razem kiedy jestem na serwerze.
Na koniec może dodam coś o sobie, obecnie mam dziewczynę (Sandra).
Pochodzę z małego miasta pod Poznaniem.
Po ukończeniu szkoły w której obecnie jestem mam zamiar iść do liceum w Bolechowie do klasy o profilu informatycznym.
Jestem osobą tolerancyjną i wychowaną, wiem jak i kiedy się zachować a w każde towarzystwo dopasowuję się świetnie.
Poznałem na "Crits" wielu dobrych graczy z którymi ciągle gram i jeszcze nikt na serwerze na mnie nie narzekał.
Dziękuję za przeczytanie i czekam na szybką odpowiedź. Pozdrawiam całą Administrację, Mikołaj.
Podanie [Crits] [Dema]
Re: Podanie [Crits] [Dema]
Nie gram na critsach, ale z podania wydajesz się być w miarę ogarnięty, a to jest duży plus.
Na tak. (Niepotrzenie opisałeś swoje życie prywatne, bo raczej nikogo to nie obchodzi. :p)

- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
1. We wzorze podania nie ma wzmianki o dodawaniu czegoś od siebie...
2. Wybacz ale żadna osoba o zdrowych zmysłach nie mogła by być tak szczęśliwa, pisząc podanie na admina. A jeżeli już jest to należy ją uznać za niepoczytalną i odstrzelić
#nk
Więcej minusów w twoim podaniu nie znalazłem, a zatem mogę rzec że jesteś jednym z lepszych kandydatów jakich spotkałem*
Jednakże pozostaje neutralny.
2. Wybacz ale żadna osoba o zdrowych zmysłach nie mogła by być tak szczęśliwa, pisząc podanie na admina. A jeżeli już jest to należy ją uznać za niepoczytalną i odstrzelić

Więcej minusów w twoim podaniu nie znalazłem, a zatem mogę rzec że jesteś jednym z lepszych kandydatów jakich spotkałem*
Jednakże pozostaje neutralny.
Niektórzy ludzie lubią takie małe smaczki, wiem że to nie było potrzebne ale uważam że każdego człowieka którego chce się poznać warto chociaż w minimalny sposób poznaćmeldi pisze:Nie gram na critsach, ale z podania wydajesz się być w miarę ogarnięty, a to jest duży plus.Na tak. (Niepotrzenie opisałeś swoje życie prywatne, bo raczej nikogo to nie obchodzi. :p)

- Freestate
- Forumowy Bywalec
23h w teefie.....
K.
edit@Lech; Dodaj link do jego prof!
Jestem na NIE
BritishFapper
K.
Jestem na NIE
BritishFapper

I to jest porządne Podanie. Z przytupem. takie rzeczy mi się podobają. (Ale tą dziewczynę już mogłeś pomiąć, bo wygląda jakbyś się chwalił
)
Wywarłeś na mnie dobre pierwsze wrażenie.
Jestem na tak.

Jestem na tak.
Freestate pisze:23h w teefie.....
K.
Jestem na NIE
BritishFapper
Czy to ile mam godzin w TF jest ważne? Nie muszę być kimś super grającym albo kimś kto spędza cały czas przed komputerem żeby znać się na grze, oglądam wiele filmów z tej gry tak samo mam też inne konta (nie gram tylko na jednym) i łącznie mam około 40h ponieważ to konto jest moim takim głównym (ale to ze względu na gry które tutaj mam)
edit@Lech; Podpinam tu link do stat Dema
http://www.gametracker.com/server_info/ ... query=Dema
Wielkie dzięki!Wojak pisze:I to jest porządne Podanie. Z przytupem. takie rzeczy mi się podobają. (Ale tą dziewczynę już mogłeś pomiąć, bo wygląda jakbyś się chwalił)
Jestem na tak.
Wiem że mogłem sobie podarować wspominanie o dziewczynie, aczkolwiek nie chodziło mi o to by się pochwalić, chciałem wspomnieć coś o sobie bo wiem że wiele osób lubi takie małe ciekawostki o osobie którą zaraz ma ocenić

- Freestate
- Forumowy Bywalec
Dema pisze:
Czy to ile mam godzin w TF jest ważne? Nie muszę być kimś super grającym albo kimś kto spędza cały czas przed komputerem żeby znać się na grze, oglądam wiele filmów z tej gry tak samo mam też inne konta (nie gram tylko na jednym) i łącznie mam około 40h ponieważ to konto jest moim takim głównym (ale to ze względu na gry które tutaj mam)
edit@Lech; Podpinam tu link do stat Dema: http://www.gametracker.com/server_info/ ... query=Dema
M8.
Jako admin wielokrotnie będziesz musiał decydować czy ktoś ma haxy czy nie.
A co ty możesz wiedzieć o tej grze skoro masz w niej 40h. Nawet jakbyś jedno zero dołożył to i tak za mało.
BritishMapper

- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Dema pisze:Wiem że mogłem sobie podarować wspominanie o dziewczynie, aczkolwiek nie chodziło mi o to by się pochwalić,

-
- Informacje
-