1. Nick: Aniliusz
2. Steam ID: STEAM_0:0:108415499
3. Jak długo grasz na serwerze: Bardzo dużo. Na starym sporo i cały czas od nowego.
4. Skąd dowiedziałeś się o serwerze: Od kolegi.
5. Imię: Adam
6. Wiek: 17
7. Województwo: Mazowieckie
8. Dlaczego chcesz admina: Od odebrania mi admina gram niezmiennie tyle samo czasu (może trochę mniej). Zauważyłem że nie zawsze są admini na serwerze i widzę jak sporo dzieci za dużo sobie pozwala psując tym samym radość z rozrywki innym. Jak wiadomo muta czy gaga nie odmawiam.
9. Czy byłeś już adminem w innej sieci: Nie
10. Czy jesteś wstanie płacić co miesiąc dotację na serwer: Tak*
11. Czy masz mikrofon i jesteś w stanie z niego korzystać na serwerze: Tak
Uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
*Co do opłat to chciałbym uzgodnić z sHimi na PW jedną rzecz C:
Podanie Na Admina
- Cody Evans
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Podanie Na Admina
oczywiscie na tak
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀( ͡° ͜ʖ ͡°)
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Najpierw piszesz to:
Co prawda to prawda. Bardzo się rozleniwiłem i zaczynam mieć na wiele rzeczy wywalone, w połowie jest to skutkiem zachowania niektórych osób.
Może znajdę jakiś impuls, który pobudzi mnie do działania.
a potem podanie ;>
dziiiwneee
Co prawda to prawda. Bardzo się rozleniwiłem i zaczynam mieć na wiele rzeczy wywalone, w połowie jest to skutkiem zachowania niektórych osób.
a potem podanie ;>
dziiiwneee
- Cody Evans
- Użytkownik
- Kontakt:
Bo dałem mu ten impuls ;]sHimi pisze:Najpierw piszesz to:
a potem podanie ;>
dziiiwneee
(Że jak się ogarnie to dostanie klapsa w dupqe)
By fire be purged!
Tu już nie chodzi o klapsa w pupkę.
Przemyślałem sobie trochę rzeczy i nabrałem chęci do działania.
Bez tej rzeczy co pisałem sHimi na PW się nie obejdzie.
Przemyślałem sobie trochę rzeczy i nabrałem chęci do działania.
Bez tej rzeczy co pisałem sHimi na PW się nie obejdzie.
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Jestem na tak. Ogarnia temat a na orenczu coraz mniej ludzi gra z tych co siedzieli caly czas a dzieci coraz wiecej przyda sie chlopak
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
Proszę o listę rzeczy "co chce w sobie zmienić" odnośnie lepszej wydajności na serwerze, na forum i przede wszystkich w steamowo-serwerowo-forumowych kontaktach międzyludzkich
Moje adminowanie nie będzie się zbyt różnić od poprzedniego. Co do wydajności to zawsze na servie bezproblemowo ogarniałem plebsów. Na forum też się udzielałem mniej lub bardziej. Co do kontaktów międzyludzkich to miałem je zawsze dobre. Z osobami, z którymi mam na pieńku będę dążył do porozumień, chociaż nie ukrywając jakiś niesmak co do tych osób pozostanie.sHimi pisze:Proszę o listę rzeczy "co chce w sobie zmienić" odnośnie lepszej wydajności na serwerze, na forum i przede wszystkich w steamowo-serwerowo-forumowych kontaktach międzyludzkich
Co do mojego małego warunku to chciałem sHimi abyś się do niego odniosła.
-
- Informacje
-