@Stu4rt zgłaszał że chętnie by pograł z botami jeśli na serwerze nie ma nikogo i o to moja propozycja.
Po dołączeniu na serwer jeśli jest tylko jeden prawdziwy gracz to na serwer dołączą x botów (do ustalenia) . Gdy dołaczy drugi prawdziwy gracz to all boty zostają wyłączone. Co tym sądzicie ?
Nowy plugin - Boty
- Khal_Drogo
- Administrator
Nowy plugin - Boty
Head Admin
- Scoobany
- Forumowy Bywalec
- Kontakt:
Re: Nowy plugin - Boty
hm, zastanawiam sie nad tym aby po wejsciu jednego gracza na serwer była ustalona stała "X" gdzie X=Gracze + Boty.
Boty niech zapełniają pozostałe miejsca aby "X" wciąż wynosiło tę samą liczbe.
przyjmując ze X = 6
Graczy jest 2, to na serwerze są 4 boty, graczy jest 4 to na serwerze są 2 boty.
mozna dac opcję za pomocą głosowania gracze wybierają czy boty mają byc włączone/wyłaczone, cos na styl rtv. Tak ja to widze
Boty niech zapełniają pozostałe miejsca aby "X" wciąż wynosiło tę samą liczbe.
przyjmując ze X = 6
Graczy jest 2, to na serwerze są 4 boty, graczy jest 4 to na serwerze są 2 boty.
mozna dac opcję za pomocą głosowania gracze wybierają czy boty mają byc włączone/wyłaczone, cos na styl rtv. Tak ja to widze
- Khal_Drogo
- Administrator
Re: Nowy plugin - Boty
rtb - rock the bot I rtb morze być wywołane co x min aby nikt tego nie spamował co chwile.
Head Admin
-
- Informacje
-