Tia.. Szczególnie że shadowplay'a mam ustawionego na 5 min wstecz...
A zresztą jak mam mieć dowody na to że wyzywasz kogoś na voice chatcie jak nie nagraniem?
Ban dla iNeo?
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Ban dla iNeo?
Te gienku a niby jak mamy mieć na cb dowody?iNeo pisze:to jest dowód na to że jestem oglądany cały czas na serwie(i do tego nagrywany...)Yakuza0321 pisze:iNeo pisze:
wypierdalaj mi z tąd 7 latku jebany bo cie psem poszczuje kurwa twoja mać
Rly tak trudno jest ignorować coś takiego? To był typowy bait i ty się złapałeś...
Nie doubluj postów :V
No i to co kolo200g napisałTo według mnie prawda...Sądzę, że na Ciebie jest już za późno i zostaniesz taki do końca życia.
Pobawię się z tym co nagrałem (nawet cię nie zabiłem, ty mnie zabiłeś.. i już "not that easy Fcktard...(gdzie w regulaminie jest jasno napisane "9. Zabrania się używania wulgaryzmów w stosunku do innego gracza, gdy mają one formę obraźliwą, a nie żartobliwą."))
Albo mówienie że możesz przedłużać spy'em na nagłej śmierci(gdzie to jest celowe utrudnianie gry)...
Jak znajdę chwilę to powycinam to wszystko bo ogólnie mam jakieś 10min raw materiału w którym warzywie jak nie wiem xD
Znamy się???
Moim zdaniem cała sprawa jest przesadzona.
Tak to administracja w 100% ma wyjebane na graczy (chyba ,że jakiś spamer, hakier itp.) ale nagle zjawia się przewrażliwiony dzieciak którego "nie wiadomo" dlaczego ludzie nie lubią i "szkalują". To jest nie w porządku. Jak go ktoś denerwuje a aktualnie nie ma żadnego admina to niech go sobie sam zmutuje i po sprawie. 0 stresu, 0 nerwów. Sam twierdzę, że ta cała sprawa jest bekowa i aż piszę o tym piosenkę (albo ją spalę, jak będzie chujowa). Wracając: Banowanie za "wyzywanie" przewrażliwionego i nie radzącego sobie z emocjami (wiem jak to jest) raka jest, za przeproszeniem, głupie. Ja osobiście przyznam, że jestem negatywnie do iNeo nastawiony i mam ku temu osobiste powody których nie muszę tutaj przedstawiać.
Pozdrawiam luda z forum
[☚∞☛] ◊\PяЄтo/◊
Tak to administracja w 100% ma wyjebane na graczy (chyba ,że jakiś spamer, hakier itp.) ale nagle zjawia się przewrażliwiony dzieciak którego "nie wiadomo" dlaczego ludzie nie lubią i "szkalują". To jest nie w porządku. Jak go ktoś denerwuje a aktualnie nie ma żadnego admina to niech go sobie sam zmutuje i po sprawie. 0 stresu, 0 nerwów. Sam twierdzę, że ta cała sprawa jest bekowa i aż piszę o tym piosenkę (albo ją spalę, jak będzie chujowa). Wracając: Banowanie za "wyzywanie" przewrażliwionego i nie radzącego sobie z emocjami (wiem jak to jest) raka jest, za przeproszeniem, głupie. Ja osobiście przyznam, że jestem negatywnie do iNeo nastawiony i mam ku temu osobiste powody których nie muszę tutaj przedstawiać.
Pozdrawiam luda z forum
[☚∞☛] ◊\PяЄтo/◊
An sí Tintallë Varda Oiolossëove
fanyar máryat Elentári ortanë,
ar ilyë tier undulávë lumbulë
ar sindanóriello caita mornië
i falmalinnar imbë met,
ar hísiëuntúpa Calaciryo míri oialë.
fanyar máryat Elentári ortanë,
ar ilyë tier undulávë lumbulë
ar sindanóriello caita mornië
i falmalinnar imbë met,
ar hísiëuntúpa Calaciryo míri oialë.
iNeo nawet nie to że zachowuje się źle, wręcz żenująco w grze, na forum robi to samo, a nawet jeszcze lepiej gorzej (niepotrzebne skreślić) wychodzi. Płaczenie o unmute i ungag (a na 100% kryt spami lennym i puszcza muze) nie jest w porządku. Nie wiem czy czytałeś posty iNeo w tych tematach, ale niektóre z nich są wręcz komiczne.
nwm
Chyba mamy wystarczającą ilość dowodów by zbytnio tego nie przedłużać. Sami widzicie że im dalej wszyscy w to brniecie z nim, tym bardziej nic z tego nie wychodzi a olaboga jeszcze to wasza wina że niby go podpuszczacie, a wszystko dlatego, że nie ma dystansu do siebie i wali wyzwiskami na lewo i prawo.
STEAM :
http://steamcommunity.com/id/TZTS
http://steamcommunity.com/id/TZTS
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
kiedy w tym mówieniu o podpuszczaniu wcale nie ma przesady, taka prawda, teraz każdy go podpuszcza żeby zobaczyć jego rage
- Scoobany
- Forumowy Bywalec
- Kontakt:
w opcjach profilu możesz go sobie ustawićiNeo pisze:le chiffon gdzie mój forumowy bywalec?!
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Informacje
-