Głosowanie na ban dla iNeo
- Zimelele
- Forumowy Bywalec
Re: Głosowanie na ban dla iNeo
Jednak nigdy się nie nauczysz funkcji "Edytuj Post"
SPIERDALAJ Z TYM GÓWNEMZimelele pisze:Jednak nigdy się nie nauczysz funkcji "Edytuj Post"
Eloszka zaponmiałeś że tu Аรรครรเห?
Ciezko zrozumiec co piszesz, interpunkcja nie gryzie.
Moim zdaniem, perm murowany.
- RyszardSwetru
- Użytkownik
Pssst Zdradzę ci sekret ale nikomu nie mów ok?ครรครเห pisze:Jakby ostatni post: wyzwałem ciebie bo mnie wkurwiałeś przez godzine pisząc ciągle to samo na chacie z regulaminu że nie wolno muzy puszczać, bo wtedy paru gostkom puszczałem muze
Jeśli nie chcesz, żeby ktoś spamował ci regulaminem
TO GO KURWA NIE ŁAM
Ryszard ma rację, w sumie ja też
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Na tak ,ponieważ zachowuje się jak typowe dziecko ,jak on czegoś nie ma to innym też nie da. Dwa to wystarczy to poczytać
Znamy się???
- Zimelele
- Forumowy Bywalec
Assasin, przestań się ośmieszać pls.
Jesteś niewychowanym dzieckiem, które myśli, że za twoje czyny nie poniesiesz konsekwencji.
Myślisz, że każdy dostanie bana kto Ci się nie podoba. Oczywiście twoje wypowiedzi nie mają kompletnie sensu.
"A jak on mnie wyzywa to jest ok, ale jak ja go wyzwę, to już źle!" Tiaa
Twój tok rozumowania jest na bardzo niskim poziomie. Spongebob ma od ciebie większe IQ.
Podsumowując: Jesteś rozpieszczonym dzieckiem i jak najbardziej zasługujesz na Bana
Moje zdanie o tobie
Więcej raczej nie będe pisał na tym poście, bo nie ma to już sensu.
[PL]AssassinLordOmega #GotAp-Sa: dobra wy macie swoje niedojebanie mózgowe a ja swoje zwycięstwo w konkursie nara
Jesteś niewychowanym dzieckiem, które myśli, że za twoje czyny nie poniesiesz konsekwencji.
Myślisz, że każdy dostanie bana kto Ci się nie podoba. Oczywiście twoje wypowiedzi nie mają kompletnie sensu.
"A jak on mnie wyzywa to jest ok, ale jak ja go wyzwę, to już źle!" Tiaa
Twój tok rozumowania jest na bardzo niskim poziomie. Spongebob ma od ciebie większe IQ.
Podsumowując: Jesteś rozpieszczonym dzieckiem i jak najbardziej zasługujesz na Bana
Moje zdanie o tobie
Więcej raczej nie będe pisał na tym poście, bo nie ma to już sensu.
[PL]AssassinLordOmega #GotAp-Sa: dobra wy macie swoje niedojebanie mózgowe a ja swoje zwycięstwo w konkursie nara
Tak wgl poza tematem, Spongebob jest mądry, w sumie ma ponad 30 lat XD
-
- Informacje
-