kamild1996 pisze:Wciąż nie wiadomo, jak to robił. Czy siedząc za spawnem zabijał graczy na spawnie, albo czy zabijał tych, co tam wchodzili? Jeśli to pierwsze, to jest to jak najbardziej karalne, jeśli to drugie, to już raczej nie.Freestate pisze:To miejsce za spawnem jest za spawnem, więc zabijanie tam to nie spawnkill. To urok tej mapy, jeśli nie chcecie tego typu sytuacji zmieńcie na x7 czy tam x3, zresztą nie wiem jaka tam jest teraz mapa.
Niepotrzebny ban i tyle.
Ale prowokowanie graczy na spawnie w ten sposób, by tam się dostali? To już podchodzi pod naciąganie zasad. Nie mówiąc już o tym, że osoba składająca skargę jest znana z przekręcania faktów, i jej styl pisania tym bardziej nie pomaga...
Też sądzę, że cała sytuacja z zabijaniem za spawnem jest zdecydowanie zbyt skomplikowana (a na pewno nie jest poprawnie udokumentowana w regulaminie), i to był jeden z problemów, który chciałem rozwiązać zmianą mapy. Ze Zrywaczem przygotowałem nieco poprawioną wersję x7, którą usilnie staramy się wgrać od momentu wystartowania nowej edycji, i która w znacznym stopniu zredukowałaby skalę problemu. No ale jako, że jedyny aktywny członek ekipy z odpowiednimi uprawnieniami nie czuje się na siłach by grzebać w plikach serwera oraz w serwerze pobierania, to stoimy w miejscu...
ekhem siedziałem za spawnem i raz na 10 minut jak już nikt tam nie wchodził to wchodze raz na spawna i zabijam 1 lub 2 osoby i potem same tam wchodzą przez prawie godzine więc ja nie jestem NA SPAWNIE tylko ZA SPAWNEM a to jest róznica a poza tym miejscie za spawnem nie może sie nazywać spawnem bo tam sie nikt nie spawnuje, polecam se przetłumaczyć to słowo albo pójść na wikipedie po odpowiedz