Podanie na Admina (Orange)<€|∆>$łodziak300
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Re: Podanie na Admina (Orange)<€|∆>$łodziak300
Nie mam takiej potrzeby, tylko podejrzane wydaje się to, że zmieniłeś zdanie po(?) d0mciu i dostałeś jeszcze cheer'a od niego.Zimelele pisze:[Byłem, ale zmieniłem zdanie, jak chcesz to mogę Ci dać historię rozmów z domciem
PS. Nie double-postuj
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Teraz chcesz ratować dupsko bo prawda wyjdzie na jaw ? Zawsze gadałeś zm dla jaj a teraz próbujesz manipulować tym i odwracać kota ogonem ,ty jak prosiłeś o tak na silencera to jakoś nic nie mówiłem ,bo myślałem ,że chcesz pomagać serwerowi a nie bawić się komendami np sm_slap Zimelele 0 i latać sobie po mapie. Teraz w moich oczach jesteś zerem.Zimelele pisze:Dokładnie, to co ty mówisz jest dla żartów, a to co ja na poważnie.<€|∆>$łodziak300 pisze:Rozmawiałem z tb dla żartów i nawet nie pomyślałem ,że będziesz chciał takie rzeczy (żarty )wykorzystasz przeciwko mnie ,a kiedyś chciałeś żebym szukał Ci ludzi do oscamowania i to mówiłeś na serio . Wydawałeś się spoko ale teraz to szkoda strzępić ryjaZimelele pisze:Jestem na Nie, tak jak domcio, bo czasami nie wiesz co gadasz i mógłbyś kogoś zbanować podczas twojego wkurwienia. Sam mi powiedziałeś, że i tak cię nie lubię, więc ok.
#Edit: Z tego co widzę, namawia jeszcze osoby, które ledwo co się wypowiadają na forum, żeby tylko dali Tak.
<€|∆>$łodziak300: Napisz tak na forum
Znamy się???
niemeldi pisze:Zgaduje, że sam zostałeś namówiony przez d0mcia, bo na początku byłeś na tak. xdZimelele pisze:Jestem na Nie, tak jak domcio, bo czasami nie wiesz co gadasz i mógłbyś kogoś zbanować podczas twojego wkurwienia. Sam mi powiedziałeś, że i tak cię nie lubię, więc ok.
#Edit: Z tego co widzę, namawia jeszcze osoby, które ledwo co się wypowiadają na forum, żeby tylko dali Tak.
<€|∆>$łodziak300: Napisz tak na forum
roblox was a mistake
Dla meldiego cheer* pod komentarzem to znak zdardy, strzeżcie sie człowieki
roblox was a mistake
Dzięki za sycącą i wyjaśniającą wszystko odpowiedz.d0mci0. pisze:nie
Wracając do podania, jestem na nie. Uważam, że silencer powinien Ci wystarczyć.
- Zimelele
- Forumowy Bywalec
slapa używałem w 1 dniu od kiedy dostałem silencera. Skończmy już ten shittalk. Skończy się jak ja i b4cku. Dużo stron shittalku.<€|∆>$łodziak300 pisze:Teraz chcesz ratować dupsko bo prawda wyjdzie na jaw ? Zawsze gadałeś zm dla jaj a teraz próbujesz manipulować tym i odwracać kota ogonem ,ty jak prosiłeś o tak na silencera to jakoś nic nie mówiłem ,bo myślałem ,że chcesz pomagać serwerowi a nie bawić się komendami np sm_slap Zimelele 0 i latać sobie po mapie. Teraz w moich oczach jesteś zerem.Zimelele pisze:Dokładnie, to co ty mówisz jest dla żartów, a to co ja na poważnie.<€|∆>$łodziak300 pisze:
Rozmawiałem z tb dla żartów i nawet nie pomyślałem ,że będziesz chciał takie rzeczy (żarty )wykorzystasz przeciwko mnie ,a kiedyś chciałeś żebym szukał Ci ludzi do oscamowania i to mówiłeś na serio . Wydawałeś się spoko ale teraz to szkoda strzępić ryja
<€|∆>$łodziak300: Do cb miało byc dla jaj
<€|∆>$łodziak300: A ty zachowałeś się jak piz**
xd
Przepraszam, nie wytrzymałem.Zimelele pisze:slapa używałem w 1 dniu od kiedy dostałem silencera. Skończmy już ten shittalk. Skończy się jak ja i b4cku. Dużo stron shittalku.
xd
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(x100)
Chcesz zaprzestać shittalk, ale jednak dalej masz zamiar udupić Słodziaka wklejając to co pisał?
Nie lubię hipokryzji, ale ta była tak genialna, że nawet się uśmiałem. Jesteś lepszy niż kabarety Klocucha.
a autobusiarza to ty szanujmeldi pisze:Przepraszam, nie wytrzymałem.Zimelele pisze:slapa używałem w 1 dniu od kiedy dostałem silencera. Skończmy już ten shittalk. Skończy się jak ja i b4cku. Dużo stron shittalku.
xd
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(x100)
Chcesz zaprzestać shittalk, ale jednak dalej masz zamiar udupić Słodziaka wklejając to co pisał?
Nie lubię hipokryzji, ale ta była tak genialna, że nawet
się uśmiałem. Jesteś lepszy niż kabarety Klocucha.
roblox was a mistake
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Nie tylko w 1 ale i jak grałeś ,sam się chwaliłeś ,że sb to zbindowałeś . A co do admina to wiesz ,że sam nie będziesz miał to innemu tez nie dasz i go specjialnie udupisz .Zimelele pisze:slapa używałem w 1 dniu od kiedy dostałem silencera. Skończmy już ten shittalk. Skończy się jak ja i b4cku. Dużo stron shittalku.<€|∆>$łodziak300 pisze:Teraz chcesz ratować dupsko bo prawda wyjdzie na jaw ? Zawsze gadałeś zm dla jaj a teraz próbujesz manipulować tym i odwracać kota ogonem ,ty jak prosiłeś o tak na silencera to jakoś nic nie mówiłem ,bo myślałem ,że chcesz pomagać serwerowi a nie bawić się komendami np sm_slap Zimelele 0 i latać sobie po mapie. Teraz w moich oczach jesteś zerem.Zimelele pisze: Dokładnie, to co ty mówisz jest dla żartów, a to co ja na poważnie.
xd
Znamy się???
-
- Informacje
-