Podanie na Silencera [100% Crits][Easykill]
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Podanie na Silencera [100% Crits][Easykill]
Silencera. Easykill złożył podanie na silencera, nie admina.
Aha dzieki wam, wcześniej miałem tyle godzin, że szok. Jezuuu wiedziałem, że sie nie dostane, nawet nie możecie mi dać szansy._swaggys pisze:Nie widze cie wogule na serwerze
Sam ten screen mówi że się praktycznie nie nadajesz na admina Yakuza0321
http://imgur.com/a/rJNK6
Pograj troche na serwerze i może potem złóż podanie na admina
Jestem na NIE
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Nie dadzą szansy osobie, która dzień w dzień była mutowana.
No sory, ale żeby ogarniać ludzi na serwerze jako silencer najpierw samemu trzeba być ogarniętym.
No sory, ale żeby ogarniać ludzi na serwerze jako silencer najpierw samemu trzeba być ogarniętym.
Ja jestem ogarnięty sama shimi może powiedzieć, bo z nią ciągle pisze. A dawał mi muta ciągle stachu1998 za to, że powiedziałem innym, żeby nie darli sie.La Feuille De Chou pisze:Nie dadzą szansy osobie, która dzień w dzień była mutowana.
Oho, piszesz z SHIMI? No przepraszam, nie wiedziałem, że masz immunitet.
Dobra, przecież on nie potrzebuje podania, dajcie mu silencera! Szybko!
Dobra, przecież on nie potrzebuje podania, dajcie mu silencera! Szybko!
Hah... Właśnie tak dostałem swojego admina... a nie czekaj, nie ważneEasykill pisze:Ja jestem ogarnięty sama shimi może powiedzieć, bo z nią ciągle pisze. A dawał mi muta ciągle stachu1998 za to, że powiedziałem innym, żeby nie darli sie.La Feuille De Chou pisze:Nie dadzą szansy osobie, która dzień w dzień była mutowana.
Oczywiście że na nie Ten człowiek nie może być silencerem jest mutowany częściej niż ja obrażany przez jessa
Ja zawsze mam racje więc weźcie sobie moje słowa do serca!
Hihi ;^
- Yakuza0321
- Użytkownik
Pisanie pisaniem... To jest 100% crit... Wejdziesz raz to już na onkologie trzeba się zapisać (W radziłbym już się zapisać na onkologie zanim nawet wbijesz bo kolejki są długie(ja nadal czekam na przyjęcie na tą onkologie chociaż już przeleciały 2 lata :C ))
I mean... Szczerze ja wytrzymałem krótko (nie pamiętam ile dokładnie) ale po tym czasie miałem dość serwera jak i gry(w sumie może dlatego że siedziałem dzień w dzień po kilka h)... Nie zdajesz sobie sprawy co się tam dzieje. Najlepiej jak się wbija na serwer to zmutować wszystkich lokalnie(czyli tylko dla siebie) ale nie można (znaczy można ale admin/silencer nie może z przyczyn oczywistych) bo pierw musisz zobaczyć co się dzieje i dopiero działać.
Przechodząc do sedna. Jak pisałem wyżej... Pierw pograj i później zdecyduj czy naprawdę chcesz tego silencera.
I mean... Szczerze ja wytrzymałem krótko (nie pamiętam ile dokładnie) ale po tym czasie miałem dość serwera jak i gry(w sumie może dlatego że siedziałem dzień w dzień po kilka h)... Nie zdajesz sobie sprawy co się tam dzieje. Najlepiej jak się wbija na serwer to zmutować wszystkich lokalnie(czyli tylko dla siebie) ale nie można (znaczy można ale admin/silencer nie może z przyczyn oczywistych) bo pierw musisz zobaczyć co się dzieje i dopiero działać.
Przechodząc do sedna. Jak pisałem wyżej... Pierw pograj i później zdecyduj czy naprawdę chcesz tego silencera.
CZYSTO INFORMACYJNIE: Osoby doświadczone w tej sieci podchodzą ostrożnie do dawania komuś szansy, gdyż niektóre osoby w przeszłości dostawały taką szanse, a potem dział się syf na serwerach.Aha dzieki wam, wcześniej miałem tyle godzin, że szok. Jezuuu wiedziałem, że sie nie dostane, nawet nie możecie mi dać szansy.
“Because we are born with nothing, that's why we have the potentional to get everything!”
Zawieszam podanie w czasie, na 2 tygodnie.
Jeśli w tym czasie kandydat będzie dużo grał na serwerze i wykaże się wzorowym zachowaniem to dostanie silencera na próbę, jeśli nie to nie.
Nie trzeba pisać podania od nowa, tylko tu napisz jak miną 2 tygodnie, że minęły 2 tygodnie.
A graczy serwera oraz administrację proszę o obserwowanie kandydata
Jeśli w tym czasie kandydat będzie dużo grał na serwerze i wykaże się wzorowym zachowaniem to dostanie silencera na próbę, jeśli nie to nie.
Nie trzeba pisać podania od nowa, tylko tu napisz jak miną 2 tygodnie, że minęły 2 tygodnie.
Jak ja nawet 2tygodnie nie wytrzymam.sHimi pisze:Zawieszam podanie w czasie, na 2 tygodnie.
-
- Informacje
-