Witam
Pewnie większość z aktywnych graczy miniguna wie o tym że gaga da się obejść pisząc wiadomości na trade chacie, dlatego sugeruję żeby coś z tym zrobić.
Kara powinna być karą, czyż nie?
Drugim problemem z tym pluginem jest to, że dopóki gracz nie zostanie z permgagowany może on wyjść z serwera i ponownie na niego wejść żeby uniknąć kary, a z tego co wiem to nie cała administracja ma dostęp do permgagów, dlatego chciałbym zaproponować nadanie silencerom uprawnień do gagowania na określony czas, np. 30 - 60 minut.
Pomoże to w utrzymaniu serwera w ładzie.
Z góry dziękuję za przeczytanie tego nudnego posta i życzę miłego dnia wam wszystkim. :]
Problem z pluginem na gagowanie
Problem z pluginem na gagowanie
Ostatnio zmieniony 12 maja 2017, o 14:07 przez ..., łącznie zmieniany 1 raz.
- Zimelele
- Forumowy Bywalec
Re: Problem z pluginem na gagowanie
No w sumie można by było to naprawić, AssasinLordOmega spamił na tradechacie, lol.... pisze:Witam
Pewnie większość z aktywnych graczy miniguna wie o tym że gaga da się obejść pisząc wiadomości na trade chacie, dlatego sugeruję żeby coś z tym zrobić.
Kara powinna być karą, czyż nie?
Drugim problemem z tym pluginem jest to, że dopóki gracz nie zostanie z permgagowany może on wyjść z serwera i ponownie na niego wejść żeby uniknąć kary, a z tego co wiem to niecała administracja ma dostęp do permgagów, dlatego chciałbym zaproponować nadanie silencerom uprawnień do gagowania na określony czas, np. 30 - 60 minut.
Pomoże to w utrzymaniu serwera w ładzie.
Z góry dziękuję za przeczytanie tego nudnego posta i życzę miłego dnia wam wszystkim. :]
- kolo200g <YT.com>
- Użytkownik
- Lokalizacja: Kołobrzeg (mam nadzieję, że o czymś takim słyszałeś)
A po co jest trade chat? Do informacji o wymianach. A ktoś tego używa? Nie. Proponuję usunięcie trade chatu tak jak jest to na war3 (chyba)
Moc Youtuba, Gardenera, etcra, etcra.
Magia skoku i latania, i łopatą nawalania.
Strzeżonego pan Bóg strzeże, choć Gardener fragi bierze.
Dużo skilla, % farta, jego rada wiele warta.
Broń już błyszczy, słychać szum, spójrz w górę...czas na ból~kolo200g
Magia skoku i latania, i łopatą nawalania.
Strzeżonego pan Bóg strzeże, choć Gardener fragi bierze.
Dużo skilla, % farta, jego rada wiele warta.
Broń już błyszczy, słychać szum, spójrz w górę...czas na ból~kolo200g
Masz racje kolo, i tak każdy pisze na standardowym chacie.kolo200g <YT.com> pisze:A po co jest trade chat? Do informacji o wymianach. A ktoś tego używa? Nie. Proponuję usunięcie trade chatu tak jak jest to na war3 (chyba)
Nadal jednak pozostaje drugi problem.
To nie można gagować na określony czas? wtf, mi się wydawało że się da jak banem. W konsoli na przykład piszesz sm_gag 30 i nick gracza. Dawno nie grałem na orange i już nie pamiętam >_>
Trade czat powinien być usunięty już dawno temu, nie wiem czemu to dalej jest na orange. Co do ustawienia czasu gaga, to jest chyba kwestia pluginu
Trade czat powinien być usunięty już dawno temu, nie wiem czemu to dalej jest na orange. Co do ustawienia czasu gaga, to jest chyba kwestia pluginu
Hihi ;^
-
- Informacje
-