Minecraft
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Minecraft
;--DD :---DDDLa Feuille De Chou pisze:No to za free? czy za windowsa 10?
La Feuille De Chou pisze:No to za free? czy za windowsa 10?
ciho nałucz sie rozumować zdania za fre na windowsa dziesiontke
ale ja mam erory dlategóż pisze tegoż posta pomużcieandru pisze:Ja mam minekrafta moszemy sobie późiniej pograć
Hihi ;^
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
widzę że nie zrozumiałeś żartu>>PoKeR<< pisze:ciho nałucz sie rozumować zdania za fre na windowsa dziesiontke
hyba ty weś wogule wszyscy sobie z cjebie beke robiom a ty śe nabieraż hultaju omg nub beka xddddLa Feuille De Chou pisze:widzę że nie zrozumiałeś żartu>>PoKeR<< pisze:ciho nałucz sie rozumować zdania za fre na windowsa dziesiontke
daće mi w konicu odpowieć jak pobrać minecraft za fre na winodowsa dziesenc?
Hihi ;^
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Hahaa ale wy śmiezski jestescie!1 ;Ddd>>PoKeR<< pisze:hyba ty weś wogule wszyscy sobie z cjebie beke robiom a ty śe nabieraż hultaju omg nub beka xddddLa Feuille De Chou pisze:widzę że nie zrozumiałeś żartu>>PoKeR<< pisze:ciho nałucz sie rozumować zdania za fre na windowsa dziesiontke
a zwlszcza ty póker.
Żałosne, naprawdę.
dzięki dzięki staramam śie ale tobije tesz to powoli wyhodzi xddddddLa Feuille De Chou pisze:Hahaa ale wy śmiezski jestescie!1 ;Ddd>>PoKeR<< pisze:hyba ty weś wogule wszyscy sobie z cjebie beke robiom a ty śe nabieraż hultaju omg nub beka xddddLa Feuille De Chou pisze: widzę że nie zrozumiałeś żartu
a zwlszcza ty póker.
Cóż... pewnie tak, ale bycie gimbusem nie wybiera, może kiedyś wyrosnę z takiego zachowania :CStalin19 pisze:Żałosne, naprawdę.
Zamiast pisać jakie to jest okropne żałosne nieśmieszne gimbusiarkie itd. to mógłbyś mi odpowiedzieć na pytanie, a nie śmiecić tylko sekcję postów
Hihi ;^
-
- Informacje
-