1. Nick: Zimelele
2. Steam ID: STEAM_0:1:163608735
3. Jak długo grasz na serwerze: Według http://orange.minigun.pl/players.php 167 godzin
4. Skąd dowiedziałeś się o serwerze: O serwerze dowiedziałem się od znajomych.
5. Imię: Jakub
6. Wiek: 15
7. Wójewództwo: Mazowieckie
8. Dlaczego chcesz Silencera: Często gdy gram są ludzie, którzy przeszkadzają w grze, spamią na czacie głosowym, cheatują lub stoją afk na nagłej śmierci.
9. Czy byłeś już adminem w innej sieci: Nie
10. Czy jesteś wstanie płacić co miesiąc dotację na serwer: Tak
11. Czy masz mikrofon i jesteś w stanie z niego korzystać na serwerze: Na obecną chwilę Nie, ale nie długo to się zmieni.
Z góry dziękuje za rozpatrzenie mojego podania
Podanie na Silencera [Orange] [Zimelele]
Re: Podanie na Silencera [Orange] [Zimelele]
Jestem na NIE
Mówisz o spamieniu na czacie głosowym, a sam muzykę na mikro nagminnie odtwarzałeś.
Silencer który sam sie nie stosuje do regulaminu?
Mówisz o spamieniu na czacie głosowym, a sam muzykę na mikro nagminnie odtwarzałeś.
Korona dla tych, których nie widać,
Dla ekip, dla całej masy ludzi z boku.
Twój sukces określa ich jestestwo,
By zostać królem, musi istnieć królestwo.
- Zimelele
- Forumowy Bywalec
Mam na myśli spamienie na mikrofonie typu Krzyczenie przez osoby bez mutacji lub Puszczanie właśnie jakichś piosenek Gangu Albanii czy innego ścierwa, kiedy gracze sami prosili o wyłączenie tego.ManaluEm pisze:Jestem na NIE
Gang albanii .. sam Cypisem spamiłes SZACH MAT
Korona dla tych, których nie widać,
Dla ekip, dla całej masy ludzi z boku.
Twój sukces określa ich jestestwo,
By zostać królem, musi istnieć królestwo.
- Zimelele
- Forumowy Bywalec
Hmmm... Prawda, mój błąd. I tak już nie puszczam niczego, zrozumiałem błąd. Tylko czasami ludzie mnie prosili sam żebym coś puszczał. A nawet Lestrange pozwolił mi puszczać piosenki.ManaluEm pisze:Gang albanii .. sam Cypisem spamiłes SZACH MAT
Jak ty masz 15 lat to ja jestem święty.Zimelele pisze:6. Wiek: 15
Hipokrytycznie widze.Zimelele pisze:8. Dlaczego chcesz Silencera: Często gdy gram są ludzie, którzy przeszkadzają w grze, spamią na czacie głosowym, cheatują lub stoją afk na nagłej śmierci.
Wydaje mi się, że urządzenia spamujące się liczą do tego, więc Cię poprawie : "owszem mam niby jakby mikrofon którym spamuje naokrągło na nim "we are number one" i sie swietnie bawimy psujac zabawe innym"Zimelele pisze:11. Czy masz mikrofon i jesteś w stanie z niego korzystać na serwerze: Na obecną chwilę Nie, ale nie długo to się zmieni.
jestem na nie.
STEAM :
http://steamcommunity.com/id/TZTS
- Zimelele
- Forumowy Bywalec
1. Mówiłem kiedyś, że mam 15, a to, że mam 11 żartowałem (xd) no i oczywiście modulator głosu był do tego. Jesteś święty.jess pisze:Jak ty masz 15 lat to ja jestem święty.Zimelele pisze:6. Wiek: 15Hipokrytycznie widze.Zimelele pisze:8. Dlaczego chcesz Silencera: Często gdy gram są ludzie, którzy przeszkadzają w grze, spamią na czacie głosowym, cheatują lub stoją afk na nagłej śmierci.Wydaje mi się, że urządzenia spamujące się liczą do tego, więc Cię poprawie : "owszem mam niby jakby mikrofon którym spamuje naokrągło na nim "we are number one" i sie swietnie bawimy psujac zabawe innym"Zimelele pisze:11. Czy masz mikrofon i jesteś w stanie z niego korzystać na serwerze: Na obecną chwilę Nie, ale nie długo to się zmieni.
jestem na nie.
8. To pominę.
11. Do puszczania piosenek nie trzeba mieć żadnego mikrofonu, wystarczy tylko program.
Zimelele pisze:1. Mówiłem kiedyś, że mam 15, a to, że mam 11 żartowałem (xd) no i oczywiście modulator głosu był do tego.jess pisze:Jak ty masz 15 lat to ja jestem święty.Zimelele pisze:6. Wiek: 15Hipokrytycznie widze.Zimelele pisze:8. Dlaczego chcesz Silencera: Często gdy gram są ludzie, którzy przeszkadzają w grze, spamią na czacie głosowym, cheatują lub stoją afk na nagłej śmierci.Wydaje mi się, że urządzenia spamujące się liczą do tego, więc Cię poprawie : "owszem mam niby jakby mikrofon którym spamuje naokrągło na nim "we are number one" i sie swietnie bawimy psujac zabawe innym"Zimelele pisze:11. Czy masz mikrofon i jesteś w stanie z niego korzystać na serwerze: Na obecną chwilę Nie, ale nie długo to się zmieni.
jestem na nie.
8. To pominę.
11. Do puszczania piosenek nie trzeba mieć żadnego mikrofonu, wystarczy tylko program.
Udowodnij mi że masz 15 lat.
A do puszczania piosenek to czasem sie nie robi przez mikrofon na którym sie ROZMAWIA?
Edit.
Nigdy nie znalazlem takiego 15 latka co spamuje lennami 24/7 i puszcza przeorany mem. Wydaje mi sie ze 15 latek bylby bardziej "roztropniejszy"
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2017, o 21:25 przez jess, łącznie zmieniany 1 raz.
STEAM :
- Zimelele
- Forumowy Bywalec
Właśnie mówiłem wiele razy, że mikrofon mi się zepsuł i nie długo to się zmieni i kupię nowy.jess pisze:Zimelele pisze:1. Mówiłem kiedyś, że mam 15, a to, że mam 11 żartowałem (xd) no i oczywiście modulator głosu był do tego.jess pisze: Jak ty masz 15 lat to ja jestem święty.
Hipokrytycznie widze.
Wydaje mi się, że urządzenia spamujące się liczą do tego, więc Cię poprawie : "owszem mam niby jakby mikrofon którym spamuje naokrągło na nim "we are number one" i sie swietnie bawimy psujac zabawe innym"
jestem na nie.
8. To pominę.
Udowodnij mi że masz 15 lat.
A do puszczania piosenek to czasem sie nie robi przez mikrofon na którym sie ROZMAWIA?
Nie, program nie wymaga sprawnego mikrofonu.
Ostatni post jaki robie, żeby spamowisko sie nie utworzylo. Jak widać muszę Ci wytłumaczyć jak to działa : Masz ten swój program. Program ten używa mikrofonu którego nie potrzebujesz by odtwarzać muzykę. Ty puszczasz to na serwerze zastępując mikrofon. A co do tej kwestii, kupiłeś sobie nie dawno unusuala/maxa a na mikrofon chociaż za 20 zyla cie nie stać? Ok.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2017, o 21:40 przez jess, łącznie zmieniany 1 raz.
STEAM :
-
- Informacje
-