Ale to prawda że jesteś chujowym administratorem/moderatorem, więc nie rozumiem dlaczego Cię to tak śmieszy.
Cherry 葵
Super rozmowa
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Super rozmowa
Dlaczego? Przeciez każdy popełnia błędy. Gracze na serwerze mnie lubią, staram się im dogadzać, a wszelkie rzeczy które zostały wymienione w tym emailu są kłamstwami, a to że czasem powiem coś głupiego nie oznacza odrazu że jestem... No właśnie, Chujowy, Głupi, Idiotyczny, łatwo się pisze takie rzeczy, nieprawdaż?, to samo mógłbym powiedzieć o tobie, w końcu nie masz zielonego pojęcia jak sprawuje piecze nad moim serwerem, jesteś beszczelny i arogancki, zresztą nie ty jeden.
Myślcie o tym co chcecie, w końcu każdy ma swoją racje.
Myślcie o tym co chcecie, w końcu każdy ma swoją racje.
- kamild1996
- Forumowy Bywalec
Strasznie się przejmujesz opinią kogoś, kogo ta sieć już nawet nie obchodzi, i wbija na forum tylko by potrollować
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2017, o 21:00 przez kamild1996, łącznie zmieniany 1 raz.
- Freestate
- Forumowy Bywalec
Posłużę się tutaj bardzo ciekawym przysłowiem:
"Jeśli jedna osoba mówi, że jesteś chujowym adminem - zignoruj ją. Jeśli dwie osoby mówią Ci, że jesteś chujowym adminem - zacznij się zastanawiać. Jeśli trzy osoby mówią Ci, że jesteś chujowym adminem - zrób coś z tym."
Więcej nie muszę Ci chyba podpowiadać w końcu z tego co widzę za kretyna się nie uważasz.
A co do:
Cherry 葵
"Jeśli jedna osoba mówi, że jesteś chujowym adminem - zignoruj ją. Jeśli dwie osoby mówią Ci, że jesteś chujowym adminem - zacznij się zastanawiać. Jeśli trzy osoby mówią Ci, że jesteś chujowym adminem - zrób coś z tym."
Więcej nie muszę Ci chyba podpowiadać w końcu z tego co widzę za kretyna się nie uważasz.
A co do:
To powiem Ci tyle. Nie wiesz o mnie nic. Nawet pewnie nigdy mojego profilu nie widziałeś, więc nie, nie mógłbyś.No właśnie, Chujowy, Głupi, Idiotyczny, łatwo się pisze takie rzeczy, nieprawdaż?, to samo mógłbym powiedzieć o tobie, w końcu nie masz zielonego pojęcia jak sprawuje piecze nad moim serwerem, jesteś beszczelny i arogancki, zresztą nie ty jeden.
Cherry 葵
- kamild1996
- Forumowy Bywalec
Jak już tak lubisz posługiwać się wymyślonymi przysłowiami, to masz tu prawdziwy cytat:Freestate pisze:Posłużę się tutaj bardzo ciekawym przysłowiem:
"Jeśli od czasu do czasu nie narobisz sobie wrogów, oznacza to, że jesteś tchórzem"
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
A zatem zrobie co trzeba by to zmienić.Freestate pisze:Jeśli jedna osoba mówi, że jesteś chujowym adminem - zignoruj ją. Jeśli dwie osoby mówią Ci, że jesteś chujowym adminem - zacznij się zastanawiać. Jeśli trzy osoby mówią Ci, że jesteś chujowym adminem - zrób coś z tym.
- Freestate
- Forumowy Bywalec
To był cytat z Europarlamentu ale ok.kamild1996 pisze:Jak już tak lubisz posługiwać się wymyślonymi przysłowiami, to masz tu prawdziwy cytat:
"Jeśli od czasu do czasu nie narobisz sobie wrogów, oznacza to, że jesteś tchórzem"
A to jest forum, a na forum wyraża się swoją opinię, a nie pluje na wrogów. On nie jest moim wrogiem to tylko moja opinia odnośnie jego decyzji na serwerze, więc ten cytat tutaj nie pasuje.
Cherry 葵
- kamild1996
- Forumowy Bywalec
Wiesz, pisanie "chujowy admin" mi bardziej podchodzi pod plucie, niż pod "wyrażanie swojej opinii"Freestate pisze: A to jest forum, a na forum wyraża się swoją opinię, a nie pluje na wrogów. On nie jest moim wrogiem to tylko moja opinia odnośnie jego decyzji na serwerze, więc ten cytat tutaj nie pasuje.
Szmata to idiota, i tyle w temacie.
Przestańcie się kłócić, i zacznijcie postować śmieszne rozmowy.
Czasami jesienią na grządkę w ogrodzie,
Deszczowa pogoda przychodzi,
Parasol ma w ręku, konewkę ma z chmurki,
I deszczem podlewa ogórki.
Deszczowa pogoda przychodzi,
Parasol ma w ręku, konewkę ma z chmurki,
I deszczem podlewa ogórki.
- kamild1996
- Forumowy Bywalec
"Przestańcie się kłócić"zielony_o pisze:Szmata to idiota, i tyle w temacie.
a pierwsze, co napisał to prowokację do kłótni
I przecież postujemy śmieszne rozmowy. Właściwie to wy dwoje postujecie, bo te marne próby urażenia Chiffona są co najwyżej zabawne
-
- Informacje
-