Assasin naucz się używać funkcji "edytuj post"
#ostrzeżenie
PERM mute i PERM gag za nic
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
- kolo200g <YT.com>
- Użytkownik
- Lokalizacja: Kołobrzeg (mam nadzieję, że o czymś takim słyszałeś)
Re: PERM mute i PERM gag za nic
Jak ktoś ma rage na voice to możesz go najwyżej upomnieć.
NIE MASZ PODSTAW POD ZAGŁUSZANIE INNCH NA VOICE
Od takich akcji są silencerzy i admini, którzy dają mute.
A jak chodzi o muzykę to wg mnie powinna powstać ranga DJ czy coś takiego, która upowarznia na puszczanie muzyki na serwerze bez ryzyka otrzymania muta. Wymagania to np jakaś ogarnięta playlista.
Może dam ten temat rozwinięty na sugestie.
Btw na nagłeś śmierci za siedzenie na spawnie lub cloak'u można dostać bana...chyba. Wiem, że kick ale z banem pewny nie jestem, więc radzę przemyśleć zachowanie.
NIE MASZ PODSTAW POD ZAGŁUSZANIE INNCH NA VOICE
Od takich akcji są silencerzy i admini, którzy dają mute.
A jak chodzi o muzykę to wg mnie powinna powstać ranga DJ czy coś takiego, która upowarznia na puszczanie muzyki na serwerze bez ryzyka otrzymania muta. Wymagania to np jakaś ogarnięta playlista.
Btw na nagłeś śmierci za siedzenie na spawnie lub cloak'u można dostać bana...chyba. Wiem, że kick ale z banem pewny nie jestem, więc radzę przemyśleć zachowanie.
Moc Youtuba, Gardenera, etcra, etcra.
Magia skoku i latania, i łopatą nawalania.
Strzeżonego pan Bóg strzeże, choć Gardener fragi bierze.
Dużo skilla, % farta, jego rada wiele warta.
Broń już błyszczy, słychać szum, spójrz w górę...czas na ból~kolo200g
Magia skoku i latania, i łopatą nawalania.
Strzeżonego pan Bóg strzeże, choć Gardener fragi bierze.
Dużo skilla, % farta, jego rada wiele warta.
Broń już błyszczy, słychać szum, spójrz w górę...czas na ból~kolo200g
Tym spamem postów, oraz informacjach w nich zawartych, utwardziłeś mnie w mojej opini o tobie.
Jeszcze nie widziałem żebyś normalnie używał chatu tekstowego. Zawsze były tam "kurwy" i inne przekleństwa w większości skierowane do graczy.
Nie masz mnie już co prosić. A wiesz, pierwsze wrażenie jest tylko jedno i to od niego zależy jak cię ludzie będą widzieć. Ja już twoje pierwsze wrażenie widziałem i nie chciałbym tego znów zobaczyć, bo było to szczytem chamstwa i brakiem kultury.
Tak wygląda moje zdanie.
Mam nadzieję, że wszystko już wiadomo.
Jeszcze nie widziałem żebyś normalnie używał chatu tekstowego. Zawsze były tam "kurwy" i inne przekleństwa w większości skierowane do graczy.
Nie masz mnie już co prosić. A wiesz, pierwsze wrażenie jest tylko jedno i to od niego zależy jak cię ludzie będą widzieć. Ja już twoje pierwsze wrażenie widziałem i nie chciałbym tego znów zobaczyć, bo było to szczytem chamstwa i brakiem kultury.
Tak wygląda moje zdanie.
Mam nadzieję, że wszystko już wiadomo.
xD, a nie lepiej po prostu jakiś podstawowy plugin na radio?kolo200g <YT.com> pisze: A jak chodzi o muzykę to wg mnie powinna powstać ranga DJ czy coś takiego, która upowarznia na puszczanie muzyki na serwerze bez ryzyka otrzymania muta. Wymagania to np jakaś ogarnięta playlista.
https://forums.alliedmods.net/showthrea ... 50&page=52
Co do skargi, to nie pisz do mnie bym Cię od gagował bo nawet mnie tam nie było. Nawet nie jestem adminem więc nie biegaj po adminach by Cię od mutowali i od gagowali pls.
Hihi ;^
- kamild1996
- Forumowy Bywalec
Po co wrzucać "plugin na radio", skoro możesz sobie samemu je włączyć? Nie byłbyś ograniczony do naszego wyboru, i ogólnie doświadczyłbyś mniej problemów. Jak już ktoś puszcza muzykę przez mikro, to zazwyczaj nie taką odtwarzaną w radiu>>PoKeR<< pisze: xD, a nie lepiej po prostu jakiś podstawowy plugin na radio?
Co do skargi, to nie pisz do mnie bym Cię od gagował bo nawet mnie tam nie było. Nawet nie jestem adminem więc nie biegaj po adminach by Cię od mutowali i od gagowali pls.
I jeśli to prawda - Assassin, jeśli faktycznie będziesz dalej latał po adminach, prosząc każdego po kolei o ungaga, to możesz zapomnieć o ich przychylności wobec twoich przyszłych odwołań od kar. I dalej będą cię trollować, i dalej będziesz miał z tym problem - i dzięki twojemu zachowaniu cykl się będzie powtarzał.
Jeśli twoje odwołanie zostanie odrzucone, spróbuj ponownie za kilka tygodni. Jeśli dalej będziesz grał i pokażesz, że potrafisz ukazać skruchę, to na pewno dostaniesz kolejną szansę.
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Za moich czasów nie było takich problemów
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
dobra meldi ale myślałem że jesteś hackerem i mówiłem ci wojak łatwo się wkurwiam jak ktoś mnie zabija rekcili mnie to się wkurwiałem możesz mi rzynajmniej dać ungaga? to sięnie powtórzy i przy okazji WEJDZ NA ORANGE BO DEMENCIO MA CHYBA ORGAZM NA CHACIE GŁOSOWYM I WKURWIA WSZYSTKICH
Eloszka zaponmiałeś że tu Аรรครรเห?
Nie przedstawiałem nigdzie pomysłu radia, tylko skontrowałem pomysł kola, przeczytaj sobie jego pomysł. Ja niestety nie mam w domu radia a mój internet jest taki chujowy że nie mogę sobie puścić na ytbie muzyki i grać w tfa. Kończe off top bo ta bzdurna gadka o jakimś radiu nie ma tutaj sensu ani nic nie wnosi do postukamild1996 pisze:Po co wrzucać "plugin na radio", skoro możesz sobie samemu je włączyć? Nie byłbyś ograniczony do naszego wyboru, i ogólnie doświadczyłbyś mniej problemów. Jak już ktoś puszcza muzykę przez mikro, to zazwyczaj nie taką odtwarzaną w radiu>>PoKeR<< pisze: xD, a nie lepiej po prostu jakiś podstawowy plugin na radio?
Hihi ;^
A ja myślałem, że za twoich czasów to jeszcze komputerów nie wymyślili...Palapower14 pisze:Za moich czasów nie było takich problemów
- Freestate
- Forumowy Bywalec
Assasin ty nie masz prawa głosu już Ci coś mówiłem na ten temat.
Mute zostaje.
edit@Lech; lol, każdy ma prawo głosu, wróć! inaczej: to TY nie masz prawa do mówienia komuś co może a co nie.
BritishMapper
Mute zostaje.
edit@Lech; lol, każdy ma prawo głosu, wróć! inaczej: to TY nie masz prawa do mówienia komuś co może a co nie.
BritishMapper
-
- Informacje
-