Skarga
Skarga
Chciałbym złożyć skargę na admina Poszkoleps, bo nie powinien być adminem na tych serwerach, gdyż nie mutuje dzieci, które spamią na mikrofonie, dopiero mutuje kiedy mu sie to powie , nie banuje haxów, a gdy są działka przy np: bazie RED, a Poszkoleps jest w drużynie BLUE i te dziełka są z jego drużyny to on ma na to totalnie (przepraszam za słowo) wyjebane. Po za tym (z tego co ja wiem) admin powinien mieć ukończone 15 lat, a Poszkoleps ma 14 . Licze na szybką odpowiedź. Pozdrawiam.
- kamild1996
- Forumowy Bywalec
Re: Skarga
Zgodnie z czwartym punktem w regulaminie: Osoby bez mutacji mogą się odzywać, jeśli ich głos nie przeszkadza innym graczom.Dariusz pisze:nie mutuje dzieci, które spamią na mikrofonie, dopiero mutuje kiedy mu sie to powie
Jeśli "spamią" masz na myśli po prostu "gadają/rozmawiają", to wszystko się zgadza - póki nikt nie narzeka na takiego gracza to nie mamy obowiązku go wyciszać. Co innego, jeśli nadużywają mikrofonu, np. puszczając muzykę z głośnika telefonu do mikro itd.
Póki te działka nie są ustawione w taki sposób, by atakowały świeżo odrodzonych graczy, to nie widzę w tym żadnego problemu. Raz cię zabiją i wiesz gdzie są dokładnie położone, więc odradzasz się i jedno po drugim je niszczysz. Jak inżynier się wokół nich czai to zabijasz najpierw jego - sprawa prosta, problem rozwiązanyDariusz pisze:a gdy są działka przy np: bazie RED, a Poszkoleps jest w drużynie BLUE i te dziełka są z jego drużyny to on ma na to totalnie (przepraszam za słowo) wyjebane.
Skoro został przyjęty pomimo różnicy w wieku to najwyraźniej sHimi chciała mu dać szansę. Nie widzę w tym problemu.Dariusz pisze:Po za tym (z tego co ja wiem) admin powinien mieć ukończone 15 lat, a Poszkoleps ma 14
Ode mnie tyle, poczekajmy na Poszkolepsa
- poszkoleps
- Użytkownik
Odnośnie pierwszej sytuacji gracz dostał upomnienie i dopiero później muta, co do drugiej zareagowałem w tym samym czasie co Ty więc troszkę przesadzasz.Dariusz pisze:gdyż nie mutuje dzieci, które spamią na mikrofonie, dopiero mutuje kiedy mu sie to powie
To, że Twoim zdaniem dana osoba używa wspomagaczy nie musi zawsze pokrywać się z prawdą i właśnie w tej sytuacji tak było.Dariusz pisze: nie banuje haxów
Sprawdzałem go około 3 razy i za każdym razem grał normalnie.
Działka nie są uregulowanie w regulaminie więc można je stawiać wszędzie. Fakt, że byłem w teamie osoby, która te działka postawiła nic nie zmienia.Dariusz pisze:a gdy są działka przy np: bazie RED, a Poszkoleps jest w drużynie BLUE i te dziełka są z jego drużyny to on ma na to totalnie (przepraszam za słowo) wyjebane
Tutaj masz rację, ale jak widzisz dostałem szanse i póki co nie było na mnie żadnej skargi. Z resztą mam nadzieję, że ta będzie ostatnią.Dariusz pisze: Po za tym (z tego co ja wiem) admin powinien mieć ukończone 15 lat, a Poszkoleps ma 14
napisałeś, że liczysz na szybką odpowiedz, bo 2 godziny po skardze nie odwiedziles juz forum?
-
- Informacje
-