Witam z tej strony Bl00d.Grałem tu byłem adminem nawet i piszę tutaj , gdyż nie ma jakieś działu do napisania odpowiedniego.Mianowicie jakiś rok temu dostałem od Melona ( Vincent , teraz Arnold ) gaga i muta czuję się niekomfortowo nie mogąc z nikim porozmawiać , a nie mam teraz ani breakera ani Shimi w znajomych to nie mam do kogo napisać.Wieć jak wygląda sytuacja ze zdjęciem gaga i muta wiecznego ?
To je mój profil ogólnie : http://steamcommunity.com/id/50899161/
Unmute na serwerze orange
Re: Unmute na serwerze orange
Napisał, że coś je mu profil i chce unmute?
Na litość mnie nie weźmiesz, wolnorynkowy szkodniku.
Na litość mnie nie weźmiesz, wolnorynkowy szkodniku.
Przepraszam, może jestem głupi, ale gram na tym serwerze półtora roku i nie znam żadnego Melona, Arbuza, Vincenta, Arnolda czy innego owoca ;-;blud pisze:Witam z tej strony Bl00d.Grałem tu byłem adminem nawet i piszę tutaj , gdyż nie ma jakieś działu do napisania odpowiedniego.Mianowicie jakiś rok temu dostałem od Melona ( Vincent , teraz Arnold ) gaga i muta czuję się niekomfortowo nie mogąc z nikim porozmawiać , a nie mam teraz ani breakera ani Shimi w znajomych to nie mam do kogo napisać.Wieć jak wygląda sytuacja ze zdjęciem gaga i muta wiecznego ?
Hihi ;^
@topic: powinieneś mieć w ogóle permbana na wszystko, więc ta twoja skarga jest co najmniej śmieszna.
@poker: nie znasz, bo młody jesteś. I przestań wszędzie shitpostować.
@poker: nie znasz, bo młody jesteś. I przestań wszędzie shitpostować.
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Nie znasz vincenta? To gdzieś ty te półtora roku niby był? Bo na serverze napewno nie.>>PoKeR<< pisze:Przepraszam, może jestem głupi, ale gram na tym serwerze półtora roku i nie znam żadnego Melona, Arbuza, Vincenta, Arnolda czy innego owoca ;-;
Piszesz posty w taki sposób jakbyś pozjadał wszystkie rozumy, a gówno wiesz.
Powiesz mi jaki miałeś nick jak byłeś tu adminem?blud pisze:Witam z tej strony Bl00d.Grałem tu byłem adminem nawet i piszę tutaj , gdyż nie ma jakieś działu do napisania odpowiedniego.Mianowicie jakiś rok temu dostałem od Melona ( Vincent , teraz Arnold ) gaga i muta czuję się niekomfortowo nie mogąc z nikim porozmawiać , a nie mam teraz ani breakera ani Shimi w znajomych to nie mam do kogo napisać.Wieć jak wygląda sytuacja ze zdjęciem gaga i muta wiecznego ?
...i czy możesz pisać po ludzku, a nie się wydurniać?
Nikt nie wieźmie cię na poważnie jak będziesz w taki sposób składał zdania.
Przykład? Chociażby Asan.
Nie, nie znam za to ty w niektórych wypowiedziach piszesz takie brednie, że czasami zastanawiam się czy pisząc to jesteś pijany lub niespełna rozumu. Skończmy tą zbędną dysputę która do niczego nie prowadzi.La Feuille De Chou pisze:Nie znasz vincenta? To gdzieś ty te półtora roku niby był? Bo na serverze napewno nie.>>PoKeR<< pisze:Przepraszam, może jestem głupi, ale gram na tym serwerze półtora roku i nie znam żadnego Melona, Arbuza, Vincenta, Arnolda czy innego owoca ;-;
Piszesz posty w taki sposób jakbyś pozjadał wszystkie rozumy, a gówno wiesz.
Powiesz mi jaki miałeś nick jak byłeś tu adminem?blud pisze:Witam z tej strony Bl00d.Grałem tu byłem adminem nawet i piszę tutaj , gdyż nie ma jakieś działu do napisania odpowiedniego.Mianowicie jakiś rok temu dostałem od Melona ( Vincent , teraz Arnold ) gaga i muta czuję się niekomfortowo nie mogąc z nikim porozmawiać , a nie mam teraz ani breakera ani Shimi w znajomych to nie mam do kogo napisać.Wieć jak wygląda sytuacja ze zdjęciem gaga i muta wiecznego ?
...i czy możesz pisać po ludzku, a nie się wydurniać?
Nikt nie wieźmie cię na poważnie jak będziesz w taki sposób składał zdania.
Przykład? Chociażby Asan.
Hihi ;^
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Nwm gdzie przeczytałeś brednie w mojej wypowiedzi że zacytowałeś ją całą, no ale ok.
Nie używaj słów których znaczenia nie znasz, jesteś wcale nie lepszy pokerku, piszesz zadużo i bardzo często od rzeczy.
Nie używaj słów których znaczenia nie znasz, jesteś wcale nie lepszy pokerku, piszesz zadużo i bardzo często od rzeczy.
Jak można nie znać Vincenta?
A na temat, nie pamiętam cię Blood, ale coś mi świta. Ungag'a można ci dać, ale nie unmuta. Zrobiłeś coś przez co te rzeczy dostałeś, w końcu to kara.
Nie gram za często, ale jak gram to sumiennie, i staram się kojarzyć osoby grające na serwerze. Ciebie nie pamiętam żebyś grał na serwerze ze mną w przeciągu paru tygodni.
Jestem za tym żeby cię odgagować. Ale jak coś przeskrobiesz to dostajesz na nowo permagaga i bana na tydzień. Coś za coś
A na temat, nie pamiętam cię Blood, ale coś mi świta. Ungag'a można ci dać, ale nie unmuta. Zrobiłeś coś przez co te rzeczy dostałeś, w końcu to kara.
Nie gram za często, ale jak gram to sumiennie, i staram się kojarzyć osoby grające na serwerze. Ciebie nie pamiętam żebyś grał na serwerze ze mną w przeciągu paru tygodni.
Jestem za tym żeby cię odgagować. Ale jak coś przeskrobiesz to dostajesz na nowo permagaga i bana na tydzień. Coś za coś
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
- Preze$Exe
- Moderator
Nie dostaniesz ani ungaga ani unmuta, kara to kara. Zamykam i pozdrawiam
edit@Lech; ale z ciebie brutal prezesie ;v
edit@Lech; ale z ciebie brutal prezesie ;v
Słabi zginą, synu wiesz to, zresztą weź ich pomiń
Bo tnę jak niewidomy fryzjer z sekatorem w dłoni
-