Ej ludzie ja już rozumiem to FFA, choć sam tego nie lubię ale to x10 to jakieś nieporozumienie. Na x10 można RAZ dla beki wbić i tyle, a to ma być raczej jakiś grywalny serwer.
to musi być coś na dłużej a nie kilka wejść z ciekawości
miałam kiedyś randomizer i on był właśnie serwerem z ciekawości na kilka wejść, bez wielu stałych graczy
Ten kraj jest chory, ciągle coś mnie boli
Budzę się rano, otwieram oczy z trudem
Nie toleruję cyfrowej kontroli
Idę przed siebie pozbawiony złudzeń
Może jednak serwer z interesującymi pluginami i "modyfikacjami" byłby czymś ciekawym
Człowiek, który chce zbyt dużo od życia ryzykuje, że straci absolutnie wszystko. Natomiast człowiek który zbyt mało chce, może w ogóle nic nie dostać."
Zastanów się sHimi jakich chcesz graczy. Jeżeli (no offence) średnia wieku do lat 13 to myślę, pluginy to dobry pomysł. Tylko, że takich serwerów jest w piździec, a i my mamy 2 cryty i war3 zawsze można coś pokombinować. Natomiast jeśli chcesz przejąć (jak pisał makorm) część graczy ze stajni i innych serwerów to zrób ffa. Serw na którym gdzie można w tf2 vanilla. Gdzie będzie można pograć troszkę dla skilla i z którego nie będą naplywały co chwila skargi na spawnkill, zjebanych adminów i inne tego typu. Zresztą decyzja należy do Ciebie.
Pala ma racje, wszyscy myślimy o jakiś wyimaginowanych serverach z pluginami a nikt nie pomyśli o zrobieniu najzwyklejszego servera z bardzo małą ilością pluginów, a w obiegu mogły by być same klasyczne mapy, albo tylko te ktöre odpowiadają jakiemuś typowi rozgrywki np. Król wzgórza
Człowiek, który chce zbyt dużo od życia ryzykuje, że straci absolutnie wszystko. Natomiast człowiek który zbyt mało chce, może w ogóle nic nie dostać."