Kamil nie został jeszcze ukarany :
http://www1.zippyshare.com/v/YAJl3z5u/file.html
http://www1.zippyshare.com/v/5eJM16Vf/file.html
Skarga na Kamila Starczewskiego
Re: Skarga na Kamila Starczewskiego
Chyba się szanowni państwo lekko zapędzają, gdyby bany miały iść za toksyczność to połowa serwera byłaby zbanowana
Na czele z Waszymi dobrymi ziomkami - stałymi graczami.
Na czele z Waszymi dobrymi ziomkami - stałymi graczami.
- Freestate
- Forumowy Bywalec
Pisałem to ale usunięto mój post
I w sumie faktycznie pamiętam jak nawet ty B4CKU się plułeś na mnie i całe [DT] jacy my to nie jesteśmy chujowi i, że jestem tak słaby, że szkoda ci na mnie czasu na MGE tracić, więc pozdro.
A ten typek jest prawilniakiem i nie powinno się go pod żadnym pozorem karać (ewentualnie upomnieć ale on i tak zrobi jak chce).
I w sumie faktycznie pamiętam jak nawet ty B4CKU się plułeś na mnie i całe [DT] jacy my to nie jesteśmy chujowi i, że jestem tak słaby, że szkoda ci na mnie czasu na MGE tracić, więc pozdro.
A ten typek jest prawilniakiem i nie powinno się go pod żadnym pozorem karać (ewentualnie upomnieć ale on i tak zrobi jak chce).
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2016, o 20:53 przez Freestate, łącznie zmieniany 1 raz.
- Preze$Exe
- Moderator
Chyba wiem jaki administrator dostałby na pierwszym miejscu bana W takim razie co proponujesz?
Słabi zginą, synu wiesz to, zresztą weź ich pomiń
Bo tnę jak niewidomy fryzjer z sekatorem w dłoni
Freestate, ja przynajmniej nie cisnę po twoich rodzicach jak robił to kamil, i poza tym uważam mge za strate czasu. Nie tylko granie z tobą na mge, ale wogóle. Ja gram dla zabawy, nie po to żeby sie dowiadywać kto jest lepszy.
Dla pana kamila leci gag na tydzień, w sumie pgag, ale jak się upomni po tygodniu to będzie do zdjęcia i będziemy obserwować dalsze działania.
Proszę któregoś admina o udzielenie kary jak i napisanie tutaj gdy to się zrobi, by się nie dublować ;>
Proszę któregoś admina o udzielenie kary jak i napisanie tutaj gdy to się zrobi, by się nie dublować ;>
Ja? :3Preze$Exe pisze:Chyba wiem jaki administrator dostałby na pierwszym miejscu bana
Hihi ;^
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Albo reagują tak samo jak ty; dadzą bana za drugim razem, pozatym admin nie maszyna, cały czas nie będzię na na niego czekał na serverze.>>PoKeR<< pisze:Mnie też dzisiaj obrażał, ale myślałem, że robi to dla jaj, jak to robie na przykład z Solo Medykiem. Spotkam go na serwie to wlepie mu bana, chyba, że ktoś mnie przechytrzy (ale patrząc, że skarga stoi już kilka dni, a on dalej nie ma bana ty chyba adminom nie chce się go banować).
Nigdzie nie powiedziałem, że admini mają na niego czekać na serwerze. Napisałem, że jak go spotkają.La Feuille De Chou pisze:Albo reagują tak samo jak ty; dadzą bana za drugim razem, pozatym admin nie maszyna, cały czas nie będzię na na niego czekał na serverze.>>PoKeR<< pisze:Mnie też dzisiaj obrażał, ale myślałem, że robi to dla jaj, jak to robie na przykład z Solo Medykiem. Spotkam go na serwie to wlepie mu bana, chyba, że ktoś mnie przechytrzy (ale patrząc, że skarga stoi już kilka dni, a on dalej nie ma bana ty chyba adminom nie chce się go banować).
edit@Lech; powiedziałeś, że adminom nie chce się go zbanować, a ja odpowiedziałem ci że to NIE wynika z braku chęci, a z takiej a nie innej częstotliwości przebywania na serverze
Hihi ;^
http://www120.zippyshare.com/v/M6hrOFub/file.htmlsHimi pisze:Dla pana kamila leci gag na tydzień, w sumie pgag, ale jak się upomni po tygodniu to będzie do zdjęcia i będziemy obserwować dalsze działania.
-
- Informacje
-