Ja na przykład z 2 dni temu wlazłem raz na spawna skautem, zabiłem 3 osoby, wybiegłem i dostałem kicka prawdopodobnie od Foxa coś tam. Był tam też Palapower, ale on raczej by czegoś takiego nie zrobił. Wlazłem na spawn pierwszy raz w ogóle na tej mapie, a w tym kicku nie było nawet żadnej informacji dlaczego dana osoba mnie wywaliła.sHimi pisze:Oczywiście, bo minigun to instytucja publiczna i wy płacicie tam za granie, więc możecie wymagać, że codziennie te same osoby, będą dostawały upomnienia za to samo ;>
Hipokryzja Palapowera
Re: Hipokryzja Palapowera
Hihi ;^
>>PoKeR<< pisze:Ja na przykład z 2 dni temu wlazłem raz na spawna skautem, zabiłem 3 osoby, wybiegłem i dostałem kicka prawdopodobnie od Foxa coś tam. Był tam też Palapower, ale on raczej by czegoś takiego nie zrobił. Wlazłem na spawn pierwszy raz w ogóle na tej mapie, a w tym kicku nie było nawet żadnej informacji dlaczego dana osoba mnie wywaliła.
Złóż skargę na kogoś!
Zamierzam na fox bo jest przyjebany i jedyne co robi to straszy gagami, mutami, kickami itdmeldi pisze:>>PoKeR<< pisze:Ja na przykład z 2 dni temu wlazłem raz na spawna skautem, zabiłem 3 osoby, wybiegłem i dostałem kicka prawdopodobnie od Foxa coś tam. Był tam też Palapower, ale on raczej by czegoś takiego nie zrobił. Wlazłem na spawn pierwszy raz w ogóle na tej mapie, a w tym kicku nie było nawet żadnej informacji dlaczego dana osoba mnie wywaliła.
Złóż skargę na kogoś!
Hihi ;^
No i dobrze, bo nie mam się już gdzie wypowiadać. :p
Trzeba jakoś rozruszać forum lol.meldi pisze:No i dobrze, bo nie mam się już gdzie wypowiadać. :p
Hihi ;^
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Ale aktywność !
Pisałam wczoraj post, ale widze, że się oczywiście nie zapisał, bo tak sie dzieje jak ktos jednoczesnie daje w tym samym czacie post. no cóż w takim razie mój ważny post został wybity przez wasz śmieciowy.
W każdym razie:
Palapower będzie ostrzegał osoby, które czynią jakieś przewinienia po raz pierwszy.
Osoby, które regularnie łamią regulamin nie będą dostawały ostrzeżenia.
Pozdrawiam
W każdym razie:
Palapower będzie ostrzegał osoby, które czynią jakieś przewinienia po raz pierwszy.
Osoby, które regularnie łamią regulamin nie będą dostawały ostrzeżenia.
Pozdrawiam
-
- Informacje
-