Hipokryzja Palapowera
Re: Hipokryzja Palapowera
Administrator wedle uznania może reagować na różnie sytuacje nie koniecznie ostrzegając winnego o jego winie bo po jakimś czasie taki non stop upominanie bez rezultatów staję się nużące. Dziękuje dobranoc.
- Freestate
- Forumowy Bywalec
Jak slay na nagłej śmierci ma się do twojego "walczenia z rakiem". Zresztą po sytuacji pytałem się o powód a ty mnie zlałeś, więc nie dziwie się, że ludzie nie załatwiają tego z tobą tylko na forum
jest taki pkt regulaminu, który jak na złość wszyscy ignorują, a mianowicie:
12. UŻYWANIE MÓZGU JEST WSKAZANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w czasie gry jak i przy czytaniu regulaminu
12. UŻYWANIE MÓZGU JEST WSKAZANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w czasie gry jak i przy czytaniu regulaminu
- Freestate
- Forumowy Bywalec
Nie wiem kiedy złamałem tę zasade. A Pała często zabija komendami na nagłej śmierci bo nie chce mu się czekać. Gaguje też bez powodu
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Zastanówmy się... hmmm może dlatego że na nagłej śmierci masz jedno życie co ?
Jeżeli masz zamiar wykorzystywać bug i wchodzić ponownie do gry na nagłej śmierci to ja bd slayował wedle własnego uznania. Poza tym tu pochwale się sprawiedliwością bo slayuje każdego kto tak robi.
Jeżeli masz zamiar wykorzystywać bug i wchodzić ponownie do gry na nagłej śmierci to ja bd slayował wedle własnego uznania. Poza tym tu pochwale się sprawiedliwością bo slayuje każdego kto tak robi.
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
- Freestate
- Forumowy Bywalec
Zdajesz sobie sprawe, że nie użyłem wtedy auto-teamu, żeby się zrespić tylko zostałem 1v3 a ty mi sprzedałeś slaya bo nie chciało ci się czekać. Zresztą było więcej takich sytuacji ale to dawałeś slaya wszystkim zazwyczaj
Nikomu się nie chce czekać aż skończy się sudden death, a zwłaszcza jak w jednym teamie zostaje 1 osoba. :p
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
O jaką sytuacje ci chodzi ? Bo ostatnio to w tym tygodniu na sudden deathie to prezes slayował.
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Nigdy nie widziałem żeby Palapower nie ostrzegał przed banem, mutem czy gagiem. Nawet mnie ostrzega
- Lord Sauron
- Użytkownik
Palapower nie ostrzega przed kickami, slayami i mutami. Dostałem kicka dwa razy z rzędu bez żadnego ostrzeżenia. Na szczęście głuchoniemy admin potem argumentował wywalenie z servera jako ,,walka z rakiem''.
-
- Informacje
-