>>PoKeR<< pisze:Po 1: Nie, nie spamowałem, wkleiłem go 2 może 3 razy, w niemałym odstępie czasowym;ManaluEm pisze:Po pierwsze spamowałes danym tekstem Makorma
Po drugie nie powiedziałem "sklepj pizde" Ewentualnie powiedziałem Sklej puche.
Po trzecie miałes pretensje do mnie za to ze inna osoba obrazała osobe X.
Po czwarte co do sytuacji obrazania gracza jakiś czas temu , nie byłem jedynym Adminem aktywnym w tym czasie.
Po 2: Owszem powiedziałeś tak, ale czy i to drugie stwierdzenie nie jest chamskie? Potwierdzam po raz któryś, że admin powinien świecić przykładem;
Po 3: Nie miałem pretensji tylko pytałem się Ciebię czemu osoba obrażała osobe X, bo przecież jesteś z S-A to ty też coś powinieneś o tym wiedzieć;
Po 4: Owszem nie byłeś jedynym, ale jednak BYŁEŚ. To tak jakby szef zlecił Ci robotę, a ty byś to zlał i powiedział: Są inni którzy mogą to zrobić. Bez sensu...
Powinienem zareagować , zbanować go za podawania danych osobowych gracz i aadministracji ?
Nie mam wpływu na ludzi z S-A , i pragne zauwazyc ze sytuacja z obraza X działa sie za moimi plecami dowiedziałem sie po fakcie i zareagowałem .
Wkleiłes 3 razy jak ja wszedłem , a gracze twierdzili ze przed moim przybyciem było to częsciej.