(Przedewszyskim sory za Ortografie!!!)
chciałbym zgłosić nad użycie władzy przez Admina (KwZniwiarz# Kebabnik ).
Zmutował mnie on Za UPRZEJME powiedzenia "cześć Koledzy!" .
Po zrobienu skreena w odpowiednim Momencie ( http://images.akamai.steamusercontent.c ... 711C38DED/ )
i po chwili szkoku połonczonym ze śmiechem zorientowałem się że wyciszał wszyskich co się odezwali zostawił tylko swego "Przyjaciela" z którym gadali na temat który nie zabardzo sie podaobał społeczności servera. (trade mninecraft ,kiedy zmiana mapy , itp ).
nie pisąłbym tego gdzyby nie jeden fakt jego "przyjeciel (M0N$TERDE@D)"co 5 słowo klnoł (a admin nic nie reagował) i przed mutem i po powiedzenu zwrotu :"cześć Koledzy!" Odparł do mnie (użyje teraz prawa cytatu 1 do 1) :"Nie rozmawiam z tobą Dobry Wiec SPIERDALAJ." Po chwili dostałem tego muta jestem zażenowany postawą admina Jestem za DIMISJĄ "KwZniwiarz# Kebabnik"
Nad używanie władzy przez admina !!! :O
- DobryEmoPL
- Użytkownik
- Kontakt:
Nad używanie władzy przez admina !!! :O
Kochasz Ema? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie? To Kochaj Życie
- poszkoleps
- Użytkownik
Re: Nad używanie władzy przez admina !!! :O
Szczerze? Jestem w stanie uwierzyć, ale na screenshocie widać tylko fakt mute. Po drugie każdy chyba pamięta co ty robiłeś jak byłeś silencerem. Może niech sam oskarżony się wypowie.
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Tak z innej beczki czy ludzie wiedzą że jak używa się slesha / to nie widać komendy na czacie ?
Bardziej to przydatne
Bardziej to przydatne
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
- DobryEmoPL
- Użytkownik
- Kontakt:
ja tam je widze może ze slincera dawnego mi zostałoPalapower14 pisze:Tak z innej beczki czy ludzie wiedzą że jak używa się slesha / to nie widać komendy na czacie ?
Bardziej to przydatne
Kochasz Ema? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie? To Kochaj Życie
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Ze sleszem widzi sie tylko w konsoli na serwerowym czacie widac komendy z wykrzyknikiem
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
- KwZniwiarz
- Forumowy Bywalec
- Kontakt:
Eeeem... Wat?Nawet jak cie wtedy zmutowałem to zawsze był tego powód.... Nie mutowałem bez powodu.... I tak ożywiam już martwą skargę ale wole się wypowiedzieć
-
- Informacje
-