Podanie na Silencera [Crits][CzekoCzekoCzekolada]
- #EPTF2 ZAWIADAKA
- Forumowy Bywalec
- Kontakt:
Re: Podanie na Silencera [Crits][CzekoCzekoCzekolada]
Jeju, było minęło, lepiej tego nie wspominajmy. A po pierwsze zawsze można spróbować.
Teoretycznie zawsze można spróbować ale tyle razy już nam się zdarzyło, że jakiś silencer albo admin narobił syfu.... a ty już w tym momencie masz problem z panowaniem nad sobą... i wcześniej też miałeś
No przepraszam, ale już tak nie będę miał.
Cały czas jestem nieprzekonana.
Cały czas wpływają jakieś skargi na Ciebie do mnie. Co prawda drobne no ale skargi
Na ten moment nie jestem w stanie Cie przyjąć.
Moja propozycja jest taka: kup VIPa na miesiąc,admini dadzą Ci czystą kartą i będą obserwować, udzielaj się na forum, pokaż na serwerze, że jesteś dobrym kandydatem na funkcje silencera
Jeżeli żaden z adminów nie będzie miał zastrzeżeń co do Twojego zachowania to po miesiącu dostaniesz na próbę silencera.
Cały czas wpływają jakieś skargi na Ciebie do mnie. Co prawda drobne no ale skargi
Na ten moment nie jestem w stanie Cie przyjąć.
Moja propozycja jest taka: kup VIPa na miesiąc,admini dadzą Ci czystą kartą i będą obserwować, udzielaj się na forum, pokaż na serwerze, że jesteś dobrym kandydatem na funkcje silencera
Jeżeli żaden z adminów nie będzie miał zastrzeżeń co do Twojego zachowania to po miesiącu dostaniesz na próbę silencera.
-
- Informacje
-