Witam !
Ostatnio wpadłem na pomysł żeby zorganizować turniej typu 6 vs 6 lub Highlander.
1. Na czym to polega
Drużyny dobrałyby się w pary i rywalizowałaby ze sobą jak np w CS'ie. A ta która wygra dostałaby jakieś nagrody np. rangi na orange lub po prostu przedmioty (ale i tak ważniejszy jest fejm ).
2. Ile osób na team
Zależy jaki tryb.
3. Ile teamów
Najlepszym wyborem 4 drużyny.
Turniej
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Re: Turniej
Po pierwsze- ekstra pomysł (już kiedyś taki był ale zdechł nevermind c:)
Po drugie- będzie cholernie ciężko zrobić coś takiego bo trza mieć serw itp. Trza znaleźć ludzi co również proste nie będzie.
Po trzecie- 4? Trochę mało ;/ chyba żeby grać każdy z każdym.
Super pomysł C:
Po drugie- będzie cholernie ciężko zrobić coś takiego bo trza mieć serw itp. Trza znaleźć ludzi co również proste nie będzie.
Po trzecie- 4? Trochę mało ;/ chyba żeby grać każdy z każdym.
Super pomysł C:
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Serwer można zawsze wypożyczyć c:Palapower14 pisze:będzie cholernie ciężko zrobić coś takiego bo trza mieć serw itp
Zawsze można zrobić 12 tylko obawiam się że nie znajdzie się tyle ludzi.Palapower14 pisze:4? Trochę mało
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Nie umiem grać snajperem ;xPalapower14 pisze:zróbmy turniej 1vs1 na snajpera c:
<3
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Nikt nie umie c: byłoby zabawnie
Ejjjj to jest myśl !!!!!!!!!!!!!!!!! Zrobić duele 1vs1 na każdej klasie łatwiejsze to niż całe drużyny chociaż drużyny też można ogarnąć c:
Ejjjj to jest myśl !!!!!!!!!!!!!!!!! Zrobić duele 1vs1 na każdej klasie łatwiejsze to niż całe drużyny chociaż drużyny też można ogarnąć c:
- Preze$Exe
- Moderator
Pała zostaw te snipery bo ja znowu rozwalę klawiaturę, a ty będziesz płakał...Palapower14 pisze:Nikt nie umie c: byłoby zabawnie
Słabi zginą, synu wiesz to, zresztą weź ich pomiń
Bo tnę jak niewidomy fryzjer z sekatorem w dłoni
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Grunt że zabawa będzie, fajnie by bylo zobaczyć np na jednym serverze tylko adminów którzy walczą 1vs1 2vs2 a reszta w spec pacza kto lepszy,maybe na eliminacje (1vs1 ten kto wygra, gra z osobą która wygrała w innej parze itd itd aż wkońcu zostane się ja i pala na snajperów i mecz będzie trwał bez końca bo bedzie cały czas remis ;-;) ewentualnie ts żeby sobie pogadać :3
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Dobrze wiem, że lubisz jak płaczę c: I dobrze wiem, że lubisz mi udowadniać że jestem zerem ( a jeden duel wygrałem pamietasz xD?)Preze$Exe pisze:Pała zostaw te snipery bo ja znowu rozwalę klawiaturę, a ty będziesz płakał...
-
- Informacje
-