Rozwiązanie kwestii bodyshotów na snajperze
-
- Użytkownik
Re: Rozwiązanie kwestii bodyshotów na snajperze
Ok to wszystko jasne, chyba można zatem wrócić do tematu.
Może dlatego, że to dwa różne serwery? I różnią się wieloma rzeczami?Kubar906 pisze: @Shimi – dziwne, że tu – viewtopic.php?f=20&t=642&start=10 – masz zupełnie inną postawę
Okej, w każdym razie wciąż nie otrzymałem od Ciebie odpowiedzi na moją propozycję.
Powtórzę więc, cobyś nie musiała wracać.
Proponuję wprowadzić znerfienie do minikrytyków na bodyshoty na snajperze na okres testowy – przekonajmy się, czy to dobry pomysł i czy działa. Wtedy wszyscy przekonają się, czy zmiana wyszła na lepsze, czy na gorsze.
Ponadto, nie odpowiedziałaś na nasze argumenty, które podaliśmy, zanim Palapower raczył się wciąć
Powtórzę więc, cobyś nie musiała wracać.
Proponuję wprowadzić znerfienie do minikrytyków na bodyshoty na snajperze na okres testowy – przekonajmy się, czy to dobry pomysł i czy działa. Wtedy wszyscy przekonają się, czy zmiana wyszła na lepsze, czy na gorsze.
Ponadto, nie odpowiedziałaś na nasze argumenty, które podaliśmy, zanim Palapower raczył się wciąć
do mnie nie przemawiają Wasze argumenty, a do Was moje
Shimi, prosimy o poważne odpowiedzi – staraliśmy się nakreślić Ci nasze argumenty w sposób jak najbardziej klarowny.
Proszę o odpowiedź na całą poprzednią wypowiedź, nie jedynie na jej fragment.
Proszę o odpowiedź na całą poprzednią wypowiedź, nie jedynie na jej fragment.
Moim zdaniem aby było zablokowane strzaly zwane body. I żeby byly tylko kille z hedów . Mnie czasem to też wkurza jak caly team przeciwny ma samych snajperów.
d-_-b
Słuchajcie Forumowiecze,
Po rozmowie z sHimi na czacie udało mi się dojść z Nią do porozumienia – kroki w celu zrobienia czegoś z bodyshootami zostaną rozpatrzone, jeśli znajdą się stosowne rozwiązania techniczne. Zachęcamy więc do dzielenia się jakimiś pluginami, które pomogą w rozwiązaniu kwestii
Po rozmowie z sHimi na czacie udało mi się dojść z Nią do porozumienia – kroki w celu zrobienia czegoś z bodyshootami zostaną rozpatrzone, jeśli znajdą się stosowne rozwiązania techniczne. Zachęcamy więc do dzielenia się jakimiś pluginami, które pomogą w rozwiązaniu kwestii
- Boom!CootShoot!
- Użytkownik
Witam, osobiście nigdy nie spotkałem osoby, które podobały by się bodyshooty (wykluczam ludzi którzy nie grali na tym serwerze nigdy inną klasą niż snajper) , bo KAŻDY kto zagra inną klasą od razu odczuwa jak bardzo to niszczy rozgrywkę. Tak jak mówił już Kubar, jest wiele przypadków, gdy ludzie wychodzą z serwera, bo przez snajperów nie da się grać. Stoję murem za propozycją Kubara i jestem zdecydowanie na TaK
Hejka! Pamiętasz że tu Mustasz?
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Sam mówisz że to dyskusja więc KAŻDY ma prawo się wypowiedzieć c:Kubar906 pisze: Ponadto, nie odpowiedziałaś na nasze argumenty, które podaliśmy, zanim Palapower raczył się wciąć
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
-
- Informacje
-