Przepraszam Shimi, lecz kwestie techniczne to domena osób, które odpowiadają za funkcjonowanie serwera – założyłem wątek z potrzebą omówienia zmian. Z ww. wypowiedzi ludzi wynika, że są za znerfieniem lub wyłączeniem bodyshotów – kwestia pluginów to już Wasza kwestia, gdyż nie sądzę, by ludzie, którzy nie muszą się na tym znać, byli z tym obeznani
Oczywiście mogę się mylić, jeśli osoby, które wyżej się wypowiedziały, znają takie pluginy lub inne rzeczy, to przepraszam
Rozwiązanie kwestii bodyshotów na snajperze
Re: Rozwiązanie kwestii bodyshotów na snajperze
Proponuje zainstalowanie pluginu SniperbodyoffbySundex Oczywiscie na Taq
Super być może pospieszyłem się z poprzednią wypowiedzią propsyMikilol pisze:Proponuje zainstalowanie pluginu SniperbodyoffbySundex Oczywiscie na Taq
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Fakt denerwujące body a shotgun za pierdyliard hp z kilometra nie... jestem za ograniczeniem ilości osób na snajperze i nic poza tym
@Edit Dura lex, Sed lex #szpan łąciną w **ujjjjjjjjjjjjj
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
Necessitas frangit legem (w znaczeniu: potrzeba rodzi prawo )Palapower14 pisze:Fakt denerwujące body a shotgun za pierdyliard hp z kilometra nie... jestem za ograniczeniem ilości osób na snajperze i nic poza tym
Audiatur et altera pars.
Co wam przeszkadza body snipera, skoro na tym serwerze wszystko bije kryty...
- Preze$Exe
- Moderator
Ja tam body bym zostawił :3
Słabi zginą, synu wiesz to, zresztą weź ich pomiń
Bo tnę jak niewidomy fryzjer z sekatorem w dłoni
- poszkoleps
- Użytkownik
Idź w chuj i nie wracaj.Preze$Exe pisze:Ja tam body bym zostawił :3
Hm, zauważyłem, że podjęto decyzję o tym, że każdy bodyshot to -5 HP dla Snajpera. To jednak nieco za mało, bo jest to tak niska kara, że praktycznie niezauważalna: żeby Snajper poległ, bodyshotując, musiałby oddać 25 strzałów, co jest równe ilości pocisków w magazynku. Ponadto, wystarczy wyposażyć się w Wygodnickiego Wczasowicza i problem znika. Prosimy o poważne propozycje rozwiązania podejmowanej tu kwestii.
Wciąż postulujemy poprzednie kwestie ze zwróceniem uwagi na plugin zaproponowany przez Mikilola. Proszę, słuchajcie się wypowiadających.
Wciąż postulujemy poprzednie kwestie ze zwróceniem uwagi na plugin zaproponowany przez Mikilola. Proszę, słuchajcie się wypowiadających.
Właśnie tłumaczymy, dlaczego – powyżej, w pierwszej wypowiedzidajóm pisze:Audiatur et altera pars.
decyzję podjęto co do serwera ORANGE
A ja nie słyszę od Was poważnych propozycji co do zmian, zachowujecie się jak rozkrzyczani ludzie, krzyczący przed sejmem, że chcą zmian, a nie są w stanie powiedzieć jakich. Najłatwiej powiedzieć: nie znam się.
W ogóle pominę fakt tych licznych plotek sianych na serwerze crits, przypomnę, że jako osoba, która ma dostęp do wszystkiego mam również wgląd do czatu pisanego i głosowego na serwerze. Z ciekawszych propozycji nawet były to, by w ogóle usunąć snajpera, albo żeby uwaga, z serwera 100% crits usunąć kryty.
Oraz pozostaje moje główne pytanie, czy zmiany w ogóle są konieczne, skoro nie da się zaprzeczyć, ale crits całymi dniami jest full lub prawie full. Gdyby się nie podobało rzeczywiście tylu graczom to by nie grali tam, a graliby na innym serwerze. Przecież serwerów w PL mamy mnóstwo, a na świecie critsów dużo. No chyba że, ci wszyscy grający ludzie to jacyś ludzie lubiący się umartwiać, którzy grają tam, bo sprawia im to ból psychiczny.
Statystyki i ekonomii się nie pokona demokracją czy łaciną.
A ja nie słyszę od Was poważnych propozycji co do zmian, zachowujecie się jak rozkrzyczani ludzie, krzyczący przed sejmem, że chcą zmian, a nie są w stanie powiedzieć jakich. Najłatwiej powiedzieć: nie znam się.
W ogóle pominę fakt tych licznych plotek sianych na serwerze crits, przypomnę, że jako osoba, która ma dostęp do wszystkiego mam również wgląd do czatu pisanego i głosowego na serwerze. Z ciekawszych propozycji nawet były to, by w ogóle usunąć snajpera, albo żeby uwaga, z serwera 100% crits usunąć kryty.
Oraz pozostaje moje główne pytanie, czy zmiany w ogóle są konieczne, skoro nie da się zaprzeczyć, ale crits całymi dniami jest full lub prawie full. Gdyby się nie podobało rzeczywiście tylu graczom to by nie grali tam, a graliby na innym serwerze. Przecież serwerów w PL mamy mnóstwo, a na świecie critsów dużo. No chyba że, ci wszyscy grający ludzie to jacyś ludzie lubiący się umartwiać, którzy grają tam, bo sprawia im to ból psychiczny.
Statystyki i ekonomii się nie pokona demokracją czy łaciną.
-
- Informacje
-