Podanie Na Admina [Crits] [KuBa ;>]
Podanie Na Admina [Crits] [KuBa ;>]
Nick:KuBa ;> SteamID:STEAM_0:1:156123583 jak długo gram na serwerze:No nwm 3 miesiące Skąd dowiedzialem się o serwerze:Dowiedzialem sie tak że szukałem fajnego,zajebistego serwera na którym będę grał noi jakos ten znalazłem Imię:Kuba Wiek:15 Województwo:Małopolskie Dlaczego chce admina:Ponieważ chcę pomagać na serwerze czyli:Banować cheaterów,mutowac dzieci,Płacic serwerze co miesiąc,pilnować aby nikt nie, nie przestrzegał regulaminu Czy byłeś już adminem w innnej sieci:Tak byłem ale aktualnie ten serwer nie istnieje nie pamietam sieci niestety Czy jesteś w stanie płacić dotacje na serwer co miesiąc:Tak jasne ,jasne ! Czy masz mikrofon i jesteś w stanie z niego korzystać na serwerze:Tak mam moge korzystać na serwerze Myśle że wszystko jest dobrze i jak by co to napisz mi na steamie wszystko czy tak czy nie lub zobacze na forum Dzieki! i Narka !
Re: Podanie Na Admina [Crits] [KuBa ;>]
Co to jest? kolejny troll?
Niepoprawny wzór.
Nieczytelne.
Do kosza, i zamknięcia.
Niepoprawny wzór.
Nieczytelne.
Do kosza, i zamknięcia.
Pozwólcie, że to ja będę decydował, co idzie do kosza.
Kolega napisał podanie zgodnie ze wzorem, tylko nie zastosował żadnych akapitów. Niech więc kandydat zedytuje podanie tak, by było czytelne, tj. w podobny sposób, co we wzorze.
Kolega napisał podanie zgodnie ze wzorem, tylko nie zastosował żadnych akapitów. Niech więc kandydat zedytuje podanie tak, by było czytelne, tj. w podobny sposób, co we wzorze.
Popraw podanie zobacz jak powinno wyglądać... Aktualnie na N
IE
IE
- Preze$Exe
- Moderator
Trochę Ci się kolorki zepsuły kumplu.Mikilol pisze:Popraw podanie zobacz jak powinno wyglądać... Aktualnie na N
IE
Słabi zginą, synu wiesz to, zresztą weź ich pomiń
Bo tnę jak niewidomy fryzjer z sekatorem w dłoni
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Jestem na NIE
ahaKuBa pisze:pilnować aby nikt nie, nie przestrzegał regulaminu
Niepamiętasz w jakiej sieci byłeś adminem? LOLKuBa pisze:Czy byłeś już adminem w innnej sieci:Tak byłem ale aktualnie ten serwer nie istnieje nie pamietam sieci niestety
- KwZniwiarz
- Forumowy Bywalec
- Kontakt:
Błędy w podaniu i brak akapitów... I serio nie pamiętasz gdzie byles admem?;-; Jestem na nie
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Jestem na NIE kolejny troll :c
jeżeli kandydat nie poprawi podania do 6 maja to proszę o zamknięcie
- #EPTF2 ZAWIADAKA
- Forumowy Bywalec
- Kontakt:
Po 1. Polecam pisać prawde np. Byles adminem ale nie pamiętasz gdzie chociaż to nie mozliwe do zapomnienia
Po 2. Brak akapitow
Po 3. Jestem na NIE
Po 2. Brak akapitow
Po 3. Jestem na NIE
Lubię sHimi <3
-
- Informacje
-