Podanie qwerTY,^
1. Nick: qwerTY.^
2. Steam ID: STEAM_0:0:20832755
3. Jak długo grasz na serwerze: Może ponad Tydzień nie pamiętam.
4. Skąd dowiedziałeś się o serwerze: Serwer znalazłem w wyszukiwarce serwerowej podczas gry na innym serwerze.
5. Imię: Grzegorz
6. Wiek: 21+
7. Województwo: podkarpackie
8. Dlaczego chcesz admina: Dużo gram na Serwerze w ciągu dnia i trafia się dużo hacków gdzie prawie nigdy nie ma admina i godz nawet czaem dwie biedni gracze muszą się męczyć z taką grą. Od dużo graczy słyszę że serwer się psuję przez to że jest dużo hacków a admin mało co wchodzi ja nie wiem jak jest jestem za krótko żeby znać każdego admina.
9. Czy byłeś już adminem w innej sieci: tak byłem dawno dawno temu
10. Czy jesteś wstanie płacić co miesiąc dotację na serwer: tak nie ma problemu.
11. Czy masz mikrofon i jesteś w stanie z niego korzystać na serwerze: tak bardzo dużo się udzielam lubię rozmawiać.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie Pozdrawiam: qwerTY.^
Podanie na Administratora - [100% crits] [qwerTY.^]
- Khal_Drogo
- Administrator
Re: Podanie na Administratora - [100% crits] [qwerTY.^]
"7. Województwo: podkarpackie"
Moja dzielnica Na tak ;]
Moja dzielnica Na tak ;]
Head Admin
- poszkoleps
- Użytkownik
Przyda się admin na krytach, bo już teraz rzadko można zastać kogoś z administracji. Z podania jestem na tak, niestety nie jestem w stanie zweryfikować zachowania itp. Mam nadzieję, że jakiś gracz wypowie się na ten temat.
P.S. Panie KappaPride tutaj masz przykład poprawnego użycia formatowania tekstu.
P.S. Panie KappaPride tutaj masz przykład poprawnego użycia formatowania tekstu.
64h w tf'ie? Nope.
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Taki off top do @ dajóm pamiętasz kto wczoraj był na orengu ? trzeba uważać. Patrząc na podanie wydajesz sie niezłym kandydatem. Jestem za okresem próbnym jak zawsze
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
Podanie dobrze napisane, wydajesz się być dobrym kandydatem lecz masz troszke mało godzin w TF 2. Ogarniasz wszystkie komendy sm_gagi itd?
Hihi ;^
czemu nie wszystko przecież się da nauczyć
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Sądze że grasz troche za krótko na serwerze, na nie
przed złożeniem tego podania przez kandydata grałam sobie na critsie i go widziałam, nie wiedział kim jestem więc mogłam sobie popatrzeć jak się zachowuje
może i nie ma za dużo godzin w tfie, ale może właśnie taki gracz będzie miał więcej zapału? wszystkiego idzie się nauczyć...
wydawałam się "dorosły", kulturalny i pomocny
więc przyjmuję go, zobaczymy jak się będzie sprawował + myślę, że admini z critsa czy orange będą słuzyć mu pomocą, gdyby miał jakieś pytania odnośnie komend serwera
może i nie ma za dużo godzin w tfie, ale może właśnie taki gracz będzie miał więcej zapału? wszystkiego idzie się nauczyć...
wydawałam się "dorosły", kulturalny i pomocny
więc przyjmuję go, zobaczymy jak się będzie sprawował + myślę, że admini z critsa czy orange będą słuzyć mu pomocą, gdyby miał jakieś pytania odnośnie komend serwera
-
- Informacje
-