Chciałbyś wkurzać adminów jako silencer? Nie wiem w jaki sposób byłbyś w stanie wyprowadzić mnie z równowagi mając do dyspozycji własną kreatywność ( jedynie czat bo mikro nie masz ) i ikrojone uprawnienia Silencera...
W pełni zgadzam się z Prezesem
Soczyste NIE
Podanie na Silencera [orange][Solo Medic]
Re: Podanie na Silencera [orange][Solo Medic]
"What this country needs are more unemployed politicians"
-
- Użytkownik
Daj już sobie spokój czemu się nie możemy pogodzić?
-
- Użytkownik
A wiecie że silencer musi przestrzegać regulamin? Przecież jak byłbym nim to bym was już nie mógłbym wkurzac. A tak Wogóle to już sobie dałem spokój z wkurzaniem was.
Double post. Ostrzeżenie słowne.
edit@dayum
Double post. Ostrzeżenie słowne.
edit@dayum
Hejka hehe to znowu ja... Hmm . Chcialem tylko powiedzieć byś nie pisał po w posty naraz i jak widzisz chyba kłócisz się chociaż co ja tam wiem. Tylko każdemu odpowiadasz. Daj sie innym adminom/osobom wypowiedzieć, szczerze to niewiem, by ktoś zmienił o tobię zdanie jak serio prowadziłes ,,awanturniczy styl życia" na serwerze orendż.
Hihi ;^
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Popracuj nad pisownią.
Jedna z najbardziej denerwujących i klnących osób na serwerze. A poza tym napisał że mikrofon mu nie działa (choć pewnie działa, tylko się wstydzi )
Podzielam opinię pizzy i drameteaka, jestem na nie
Podzielam opinię pizzy i drameteaka, jestem na nie
Wszyscy jesteśmy kalekami
Solo medic twierdzi, że się zmienił, admini mu nie wierzą, najbardziej racjonalnym wyjściem będzie obserwowanie Cię (Solo Medicu) jako gracza na serwerze przez okres 2-6 tygodni czy rzeczywiście się zmieniłeś. Adminów proszę o obserwacje. Złóż podanie ponownie gdy Cię troche poobserwujemy ;> (2-6 tygodni)
-
- Informacje
-