Podanie Na Administratora [War3]
Re: Podanie Na Administratora [War3]
Niestety ale odebrałeś mi możliwość pisania na czerwono. Jestem na nie.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2015, o 12:24 przez C0BR4, łącznie zmieniany 1 raz.
Którą to "możaleość" naprawiłem.C0BR4 pisze:Niestety ale odebrałeś mi możaleość pisania na czerwono. Jestem na nie.
On kandyduje na admina, nie wiem po co tu wywlekacie sprawę z tagami, która nie ma nic z adminowaniem wspólnego. Po prostu nie dawajcie mu dostępu do panelu, etc.
- Gentleman
- Użytkownik
Oceniłeś mnie po komentarzach innych osób?Poro pisze:Mimo wszystkiego coś mi tu bardzo nieładnie pachnie... i to wcale nie są moje stopy. Jestem na NIE. Tako rzecze Poro the King/Rogue the X-man.
Dzięki tobie, zauważyłem jak bardzo nie potrafię pisać.dajóm pisze:Którą to "możaleość" naprawiłem.C0BR4 pisze:Niestety ale odebrałeś mi możaleość pisania na czerwono. Jestem na nie.
On kandyduje na admina, nie wiem po co tu wywlekacie sprawę z tagami, która nie ma nic z adminowaniem wspólnego. Po prostu nie dawajcie mu dostępu do panelu, etc.
Tagi zostały naprawione. Aczkolwiek na serwerze pojawiło się pare pluginów, które według mnie nie są potrzebne. Tylko dlatego byłbym na nie, lecz przyczynił się on do zmiany mapy na serwerze. Dlatego zmienię swoją opinię na neutral.
- Gentleman
- Użytkownik
Hello?
Odrzucone.
edit@dayum
Odrzucone.
edit@dayum
-
- Informacje
-