1. Nick:Akane-san (na steamie)
2. Steam ID:STEAM_0:1:50828801
3. Jak długo grasz na serwerze:Można powiedzieć że tak... 2-3 tygodnie?. grałem jeszcze na tym serverze kiedy miałem 13 lat więc.....
4. Skąd dowiedziałeś się o serwerze:Jakiś czas temu byłem na gametrackerze, i znalazłem ten server. Jest on dosyć fajny ...
5. Imię:Dominik
6. Wiek:14
7. Województwo:Pomorskie
8. Dlaczego chcesz silencera: Chciałbym żeby na serverze był spokój dotyczący młodych ludzi z Mikrofonami którzy spamią całą grę śpiewając gang albani..
9. Czy byłeś już adminem w innej sieci:Tak jakby... Byłem moderatorem w grze Garry's mod na sieci DarkRP... Ale zdjeli server...
10. Czy jesteś wstanie płacić co miesiąc dotację na serwer:Oczywiście że tak
11. Czy masz mikrofon i jesteś w stanie z niego korzystać na serwerze:Mam mikrofon ale mój ukochany komputer nie znajduje go w urządzeniach i nie mogę rozmawiać przez to.. Bardzo zła rzecz
I coś odemnie....Server jest bardzo fajny ale.... mało adminów jest na nim... a ja jestem Dosyć aktywnym graczem na serverze...
Podanie na Silencera [Crits][Akane-san/OmanowskiPL]
- OmanowskiPL
- Użytkownik
Podanie na Silencera [Crits][Akane-san/OmanowskiPL]
Ostatnio zmieniony 2 lip 2015, o 13:55 przez OmanowskiPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Podanie na Silencera [Crits][Akane-san/OmanowskiPL]
Jestem na Tak!
Jestem na tak ponieważ, jest często naprawde często na serwerze i jest ogarnięty.
Jestem na tak ponieważ, jest często naprawde często na serwerze i jest ogarnięty.
- Cody Evans
- Użytkownik
- Kontakt:
Szybki test ode mnie skoro na DarkRP byłeś
Podaj mi co to:
NLR
RDM
FDabuse
FearRP
Nie żeby to cokolwiek trudnego było, zawsze wygooglować można ale pierwszy raz widze kogoś kto też na darkrp "pracował"
Czemu nie, na tak (jak odpowie xD)
Podaj mi co to:
NLR
RDM
FDabuse
FearRP
Nie żeby to cokolwiek trudnego było, zawsze wygooglować można ale pierwszy raz widze kogoś kto też na darkrp "pracował"
Czemu nie, na tak (jak odpowie xD)
By fire be purged!
- OmanowskiPL
- Użytkownik
NLR-New Life Rule-Jak ktoś zginie nie może isć do miejsca zgonu przez określony czas
RDM-RandomDeathMatch-Zabijanie bez powodu(Hitman na DarkRP może jeśli ma zlecenie)
FearRP-Kiedy zostajesz porwany(Dla pokazania)gościu na czacie pisze ,,Zostajesz porwany! wiąze ci ręce i nogi nie możesz nic robić!" albo coś w tym stylu a ty go zabijasz z Pistoletu Like a Boss dostajesz Warn'a albo bana na bronie.
Ostatniego niestety niepamiętam ;c
RDM-RandomDeathMatch-Zabijanie bez powodu(Hitman na DarkRP może jeśli ma zlecenie)
FearRP-Kiedy zostajesz porwany(Dla pokazania)gościu na czacie pisze ,,Zostajesz porwany! wiąze ci ręce i nogi nie możesz nic robić!" albo coś w tym stylu a ty go zabijasz z Pistoletu Like a Boss dostajesz Warn'a albo bana na bronie.
- Cody Evans
- Użytkownik
- Kontakt:
OmanowskiPL pisze:NLR-New Life Rule-Jak ktoś zginie nie może isć do miejsca zgonu przez określony czas
FDabuse = Fadding Door Abuse, otwieranie fadding doors na swojej klawiaturze.
Ale egzamin zdałeś, jestem na tak
By fire be purged!
- Qwizipkill93_PL
- Forumowy Bywalec
ktoś tu coś dodaje?
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Ja dodaje offtop hahahahah xD ale kandydat mi sie podoba no homo m8
edit@Cody: Warn za offtop.
edit@Cody: Warn za offtop.
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
A więc przyjmuję Cię jako silencera.
Jeśli chodzi o sprawy organizacyjne to: gdy będziesz miał rangę na forum to uzyskasz dostęp do działu płatności, w dziale płatności opisane są dotacje dla silencerów / adminów itd. Po wpłacie pierwszej dotacji uzyskasz rangę na serwerze (najczęściej ranga pojawia się na drugi dzień od dnia w którym poinformujesz mnie że zapłaciłeś)
Jeśli chodzi o sprawy organizacyjne to: gdy będziesz miał rangę na forum to uzyskasz dostęp do działu płatności, w dziale płatności opisane są dotacje dla silencerów / adminów itd. Po wpłacie pierwszej dotacji uzyskasz rangę na serwerze (najczęściej ranga pojawia się na drugi dzień od dnia w którym poinformujesz mnie że zapłaciłeś)
Ranga na forum już dodana.
I wy, o których zapomniałem,
Lub pominąłem was przez litość,
Albo dlatego, że się bałem,
Albo, że taka was obfitość,
I ty, cenzorze, co za wiersz ten
Zapewne skarzesz mnie na ciupę,
I żem się stał świntuchów hersztem,
Całujcie mnie wszyscy w dupę…
Lub pominąłem was przez litość,
Albo dlatego, że się bałem,