Podanie na admina War3Source
- Garnier De Naplouse
- Forumowy Bywalec
Re: Podanie na admina War3Source
To mamy impas...cholera, ma ktoś jakiś pomysł co zrobić dalej?
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Bez znaczenia jak dobrze będziesz grał gołąb i tak poprzewraca wszystkie figury, nasra na szachownice i będzie dumny że wygrał.
Andgrand, pogrążasz się, jak dla mnie nie widzę różnicy, oprócz tego, że Diesel to twój kumpel.
I wy, o których zapomniałem,
Lub pominąłem was przez litość,
Albo dlatego, że się bałem,
Albo, że taka was obfitość,
I ty, cenzorze, co za wiersz ten
Zapewne skarzesz mnie na ciupę,
I żem się stał świntuchów hersztem,
Całujcie mnie wszyscy w dupę…
- Qwizipkill93_PL
- Forumowy Bywalec
Dlatego właśnie napisałem, że nie jestem za dawaniem adminom takim jak Dark drugiej szansy. Myślałem, że Diesel poprawił się podczas swojego braku admina, u Darka nie mam takiej impresji. Jednak w obu przypadkach jest to całkowicie subiektywne.Shaiva pisze:W to że 28 lat to ja nie wierzę i to jest dla mnie minus, natomiast klnięcie zwisa mi i powiewa, bo wulgaryzmy to wspaniały środek językowy, którego sam nadużywam.
MadDwarf, wyraziłeś się, że jesteś przeciw dawaniu drugiej szansy- jednak Dieslowi, który przejebał znaczenie więcej, byłeś w stanie taką szansę dać - double standards much?
Co do samego grania - Dark gra dużo, w chuj dużo i jest kojarzony na serwie, a to się liczy. Jeśli teraz zamierza płacić to - Factum est - jestem na tak.
Klnięcie mnie również nie obchodzi, ale mamy regulamin i trzeba się go trzymać.
"-Przeklinanie jest dozwolone, jeśli nie jest ono nadużywane/ kierowane do innego gracza,"
"MadDwarf: Ponadto sam przyznałeś, że miałeś zły dzień i zaczełeś klnąć na H@, nie wiem co ty byś zaczął robić z normalnymi graczami w "wkurwiony" dzień.
DarkWorld: Ja na nich nie klnąłem, tylko co 2 moje słowo to było "kurwa""
RIP Old MadDrafts, New MadDrafts will rise.
Za chwilę wychodzę na 18tkę i zamierzam się dobrze bawić, więc moja propozycja na teraz brzmi - okres próbny powiedzmy do końca czerwca (?) i potem wypowiemy się zbiorowo jak oceniamy, bo też mam wątpliwości.
No tak prawda nadużywałem słowa "kurwa", ale zrobiłem sobie 3 miesięczną przerwę od Tf2 i wróciłem jakieś 2 tygodnie temu, nie klnę tak jak wcześniej, a co do mojego wieku to tak jest mam tyle, wy możecie mi nie wierzyć, ale ja wiem że tak jest
Niech Ci ziemia lekką będzie.
Śmierć jest najlepszym przyjacielem człowieka, nigdy nie zapomni i zawsze czeka.
Śmierć jest najlepszym przyjacielem człowieka, nigdy nie zapomni i zawsze czeka.
Osobiście nigdy nie lubiłem konceptu okresu próbnego, bo każdy z ziarnkiem inteligencji będzie się zachowywał doskonale przez ten (W tym przypadku dość krótki) okres próbny, a potem będzie robił co chce jak zostanie przyjęty. Ale to już akurat decyzja dla Garniera, chyba, że Poro albo Doctor Cmd majestatycznie powstanie z grobu i pokażę nam tę sprawę z zupełnie nowej strony, i sprawi, że wszyscy zgodzą się na jakieś rozwiązanie.
RIP Old MadDrafts, New MadDrafts will rise.
Osobiście nie wierzę w "28 lat", ale mimo tego jestem na tak, lecz jak na razie na okres próbny. Trzeba jakoś zakończyć ten impas.
Tako rzecze Poro the King/Rogue the X-Men.
- Garnier De Naplouse
- Forumowy Bywalec
No dopsz. Przyjęty na ten nieszczęsny okres próbny, trwający nie do czerwca ale znacznie dłużej. Dark, na serwerze masz się zachowywać wzorowo, jedna skarga i możesz się pożegnać na amen z adminowaniem na warze.
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Bez znaczenia jak dobrze będziesz grał gołąb i tak poprzewraca wszystkie figury, nasra na szachownice i będzie dumny że wygrał.
Cadit quaestio - zamykam.