Vip - umiejetności
Vip - umiejetności
Chciał bym zgłosić moją uwagę na temat vipa , natomiast vip może sie pomniejszać co jest według mnie nie fer. Powiekszać sie moze bo to mu wiele nie doda ale pomniejszać to sie go prawei nie da trafic snipere , spyem itp
- Cody Evans
- Użytkownik
- Kontakt:
- Qwizipkill93_PL
- Forumowy Bywalec
Re: Vip - umiejetności
Szczerze trochę to jest nie feir pley.Cody wyobraź sobie że jesteś engiem a tu nagle podchodzi pomniejszony spy ii zaczyna ci sapować konstrukcje .To wkurza jak Nie wiem
No , i o to mi własnie chodzi i taki maly sniper ze moze campic i grubas z mini gunem nie fer play , bo vip to juz jakis bożek
Szkoda, że nie ma takiej klasy, która miała by np. obszarowe obrażenia w miejscu celownika.Qwizipkill93_PL pisze:Szczerze trochę to jest nie feir pley.Cody wyobraź sobie że jesteś engiem a tu nagle podchodzi pomniejszony spy ii zaczyna ci sapować konstrukcje .To wkurza jak Nie wiem
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
To prawda sa takie klasy ale np pyrka ogien tez jest obszarowka a przy odpowiednim rozmiarze juz sie trafic nie da. Wtedy tylko sold i demu zostaja a nie kazdemu sie chce klase zmienic ale tej opcji nie mozna zabrac bo jest najczesciej uzywana
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
-
- Informacje
-