1. NekroVizjon
2. STEAM_0:0:53024906
3. Ponad rok
4. Szukałem polskich serwerów i trafiłem na ten
5. Aleksander
6. 15 lat
7. Mazowieckie
8. Czasami jak nie ma adminów to dzieci drą mordę i wszystkich wkurzają i chce zrobić z tym porządek
9. Byłem już adminem TF2 Orange wcześniej
10. Z płaceniem co miesiąc może być problem, bo nie mam zbyt dużo pieniędzy, nawet na klucze do CS GO ledwo mnie stać
11. Mam mikrofon i jestem w stanie go używać
Podanie na Admina
Re: Podanie na Admina
Na Tak
Powiesz mi Nekro co mam z tobą zrobić, skoro ogłaszasz, że płacić nie będziesz.
Jeśli cie przyjmę i nie będziesz płacił będzie to bardzo nie fair w stosunku do innych adminów, nie sądzisz?
Jeśli cie przyjmę i nie będziesz płacił będzie to bardzo nie fair w stosunku do innych adminów, nie sądzisz?
Mam mieszane uczucia do twojej osoby, a to dlatego, że dawno cię na serwerze nie widziałem. Ostatnio zacząłeś grać.
Póki co skłaniam się w stronę NIE, zobaczymy z czasem.
Wybacz mi Boże jeśli zgrzeszyłem!
Argument taki trochę słaby ( chyba, że to ja się nie znam ), rozumiem są nieraz przypadki kiedy dzieci krzyczą cały czas bez sensownie do mikrofonu. Wtedy masz dwie opcje: wyciszyć taką osobę lub napisać na priv do admina.8. Czasami jak nie ma adminów to dzieci drą mordę i wszystkich wkurzają i chce zrobić z tym porządek
Spokojnie nie jesteś Izakiem, dasz radę przeżyć bez kluczy.10. Z płaceniem co miesiąc może być problem, bo nie mam zbyt dużo pieniędzy, nawet na klucze do CS GO ledwo mnie stać
Póki co skłaniam się w stronę NIE, zobaczymy z czasem.
Wybacz mi Boże jeśli zgrzeszyłem!
“Because we are born with nothing, that's why we have the potentional to get everything!”
"I kiedy będę miał admina, to zacznę zmieniać nicki innym graczom, bo uważam to za śmieszne" - niektórzy zrozumieją o co chodzi.
Poza tym, rzecz oczywista: bez opłat nie ma admina. Skoro wolisz kupować sobie dobra cyfrowe, miast wspomagać serwer i sieć, to twoja decyzja.
Poza tym, rzecz oczywista: bez opłat nie ma admina. Skoro wolisz kupować sobie dobra cyfrowe, miast wspomagać serwer i sieć, to twoja decyzja.
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
zdecydowanie na tak, serwer potrzebuje nowych adminow
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli zadeklarujesz się płacić, to przyjmę cie na próbę, ponieważ chce aby wszystko było fair w stosunku do innych adminów
Usuwam zbędne posty. Podanie to nie miejsce na osobiste sprzeczki.
@cody Moderację tego wątku zostaw mnie. Możliwe, że kandydat zmieni zdanie odnośnie płatności.
edit@Cody: moja wypowiedź była na temat to dlaczego została usunięta?
@cody Moderację tego wątku zostaw mnie. Możliwe, że kandydat zmieni zdanie odnośnie płatności.
edit@Cody: moja wypowiedź była na temat to dlaczego została usunięta?
-
- Informacje
-