Nowy serwer TF2
Re: Nowy serwer TF2
konkurencja, która ma większe możliwości by nas zjadła z FFA
- PanWifą <3
- Użytkownik
Dobry pomysl z nowym serwem ,z pewnością grałbym na nim , ale 100% kryt??? przesada......
░░░▄▄▀▀▀▀▀▄▄░░░
░▄▀░░░░░░░░░▀▄░
▄▀░░░█░░░█░░░▀▄
█░░░░░░░░░░░░░█
█░█▄▄▄▄▄▄▄▄▄█░█
░█░░░░░░░░░░░█░
░░▀▄▄░░░░░▄▄▀░░
░░░░░▀▀▀▀▀░░░░
░▄▀░░░░░░░░░▀▄░
▄▀░░░█░░░█░░░▀▄
█░░░░░░░░░░░░░█
█░█▄▄▄▄▄▄▄▄▄█░█
░█░░░░░░░░░░░█░
░░▀▄▄░░░░░▄▄▀░░
░░░░░▀▀▀▀▀░░░░
-
- Forumowy Bywalec
Zróbmy server 100% kryt z mapami z cs ( np. de_dust 2 ) do tego dając ciągle tryb nagłej śmierci ( czy jak to się tam nazywa ), żeby było jak w cs. Co do adminów to na jakiś czas możemy wziąć tych z orendża w międzyczasie rekrutując adminów na ten server z graczy orendża Cx
- KrzysztofJarzyna
- Użytkownik
Obecnie tylko gdybamy.
Postawmy serwer na miesiąc-dwa, zobaczymy, czy będzie na niego popyt.
Postawmy serwer na miesiąc-dwa, zobaczymy, czy będzie na niego popyt.
x10 lub randomizer - praktycznie nie ma ich w europie, a amerykańskie są często pełne, w przeciwieństwie do jb, których jest w cholerę i w większości stoją pustę
I wy, o których zapomniałem,
Lub pominąłem was przez litość,
Albo dlatego, że się bałem,
Albo, że taka was obfitość,
I ty, cenzorze, co za wiersz ten
Zapewne skarzesz mnie na ciupę,
I żem się stał świntuchów hersztem,
Całujcie mnie wszyscy w dupę…
Lub pominąłem was przez litość,
Albo dlatego, że się bałem,
Albo, że taka was obfitość,
I ty, cenzorze, co za wiersz ten
Zapewne skarzesz mnie na ciupę,
I żem się stał świntuchów hersztem,
Całujcie mnie wszyscy w dupę…
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
A może serwer 2 w 1 np. na zmiane raz mapa achivment , raz war3sourse a jeszcze raz jakaś inna mapa
HMM Shaiva ma dobry plan by postawić randomizera, bardzo grywalny mod i mógłby sie sprawdzić.
Miałam randomizera w 2012 roku. jeszcze w dormitorium. szybko się nudzi graczom. nie ma stałych graczy tylko goście oraz tryb nie jest dopracowany, często bronie zasłaniają pół ekranu.
A gdyby taki serwer trejning? O co chodzi, już objaśniam. Kilka botów "akf' w różnych miejscach, bądź poruszające się po małej przestrzeni, bądź normalni gracze, którzy chcą być łatwymi celami, i uważają, że mi dorastają do pięt, więc nie muszą ćwiczyć na innych (koniecznie w rużowych gibusach). Mapa dosyć prota, nie wymyślna, bez shaderów oraz innych bajerów, ćwiczący na górze, a pozostali na dole (to wskazówki dla micha, on by z tego najchętniej zrobił burdel ) Mam nadzieję, że wytłumaczyłem, i wszystko jest zrozumiałe. Myślę, że w Polsce takiego nie ma
Shimi aka brzechwa
Shimi aka brzechwa
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
- Forumowy Bywalec
Chodzi o wymyślenie servera, który mógłby sie utzymywać ( taki, który przyciągnie dużo graczy )
-
- Informacje
-