Powiedział jedenastolatek.Timo pisze:Drących się na mikro dzieci.
Na nie.
Powiedział jedenastolatek.Timo pisze:Drących się na mikro dzieci.
To nie wiek o człowieku mówi lecz jego intencje i zachowanie. Ale dzięki za jasne pokazanie swojej wypowiedzi.Palapower14 pisze:Wiem że to crits, ale... 11 lat srsly ?
Na nie
Grałeś na Critsach? Tam co chwile jakieś dziecko MŁODSZE ode mnie drze się, albo puszcza w luj głośną muzykę która nie ma ani krztyny sensu... Ale dzięki za szczerą i jasną wypowiedź.Kaleka pisze:Powiedział jedenastolatek.Timo pisze:Drących się na mikro dzieci.
Na nie.
Skąd wiesz że młodsze? Przedstawia wam się ?Timo pisze:Grałeś na Critsach? Tam co chwile jakieś dziecko MŁODSZE ode mnie drze się, albo puszcza w luj głośną muzykę która nie ma ani krztyny sensu... Ale dzięki za szczerą i jasną wypowiedź.Kaleka pisze:Powiedział jedenastolatek.Timo pisze:Drących się na mikro dzieci.
Na nie.
to jest podanie na silencera a nie na adminaPalapower14 pisze:Skąd wiesz że młodsze? Przedstawia wam się ?Timo pisze:Grałeś na Critsach? Tam co chwile jakieś dziecko MŁODSZE ode mnie drze się, albo puszcza w luj głośną muzykę która nie ma ani krztyny sensu... Ale dzięki za szczerą i jasną wypowiedź.Kaleka pisze: Powiedział jedenastolatek.
Na nie.
Poza tym nie chodzi mi o to że masz 11 lat tylko o to że serwer będzie miał admina który ma 11 lat. A co za tym idzie cała sieć będzie mogła mieć 11-letnich adminów.
Nie wiem, może bo sepleni? Może bo nie umie czytać? Jak się pyta jak ulepszyć działko na lvl2,Palapower14 pisze:Skąd wiesz że młodsze? Przedstawia wam się ?Timo pisze:Grałeś na Critsach? Tam co chwile jakieś dziecko MŁODSZE ode mnie drze się, albo puszcza w luj głośną muzykę która nie ma ani krztyny sensu... Ale dzięki za szczerą i jasną wypowiedź.Kaleka pisze: Powiedział jedenastolatek.
Na nie.
Poza tym nie chodzi mi o to że masz 11 lat tylko o to że serwer
będzie miał admina który ma 11 lat. A co za tym idzie cała sieć będzie mogła mieć 11-letnich adminów.
Rozumiem, dziękuję za mądrą i przemyślaną odpowiedź.Kubar906 pisze:@up – ja też jestem na nie. Silencer to mimo wszystko część Kadry, a 11-latek w kadrze wyglądałby śmiesznie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości