Czemu nie posiadacie serwera FFA ?
To dobry pomysł, mało jest tego typu POLSKICH serwerów. Ludzie na pewno by chętnie grali. Co sądzicie o nowym serwerze ?
FFA
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: FFA
Ok no to się rozpisze, kiedyś już mieliśmy taki server, lecz po pewnym czasie upadł, tworzyć go na nowo nie ma sensu bo: shimi nie chce utrzymywać więcej serverów, zapewne nie będzie chętnych na adminów, itp
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Na pewno byłoby kilku chętnych pewnie poszkoleps, poker ja nawet mógłbym (jeżeli shimi mi pozwoli).La Feuille De Chou pisze:shimi nie chce utrzymywać więcej serverów, zapewne nie będzie chętnych na adminów, itp

- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Co twierdzą na ten temat wyżej wymienione osoby?
Och no tak, ich tu tera nie ma więc się nie wypowiedzą :\
Och no tak, ich tu tera nie ma więc się nie wypowiedzą :\
Ale ja jestem. No niestety, ale nawet jak bardzo bym chciał to po prostu nie jestem w stanie opłacać aż tylu rzeczy na raz. Mój serwer, admin na orange no i admin na tym FFA. Ostatecznie jak mój serwer będzie jednak zamknięty i będę opłacał tylko admina na orange to może się skuszę. Teraz nie.Makorm Marley pisze:Na pewno byłoby kilku chętnych pewnie poszkoleps, poker ja nawet mógłbym (jeżeli shimi mi pozwoli).La Feuille De Chou pisze:shimi nie chce utrzymywać więcej serverów, zapewne nie będzie chętnych na adminów, itp
Hihi ;^
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Warto może jednak dać szanse, poprzedni serwer nie wypalił bo (moim zdaniem) był słabo reklamowany.

- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Informacje
-