Wczoraj w godzinach popołudniowych byłem obrażany oraz zastraszany przez grupkę osób z klanu S-A, Vortex zamiast załagodzić sprawę albo po prostu dać muta/gaga/bana przeglądał się i sam obrażał. Dowód mam w postaci zdjęcia resztę polecam sprawdzić w historii czatu serwera.
EDIT:
I tak traci silencera to poproszę o zamknięcie + zbanowanie mnie na forum.
http://imgur.com/a/h1f7Q
Skarga na Silencera Vortexa
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Skarga na Silencera Vortexa
Ostatnio zmieniony 4 sie 2016, o 13:58 przez Makorm Marley, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Skarga na Silencera Vortexa
Najlepiej gdy takie sytuacje są nagrać demko zrobić screeny, historia czatu serwera hmm o ile coś wgl takiego jest to wiesz ile linijek tekstu się przez serwer przewija szukanie igły w stogu siana. Czekamy niech toś się jeszcze wypowie
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Shimi i tak pewnie nic z tym nie zrobi bo ważniejszy hajs....Kondziu90 pisze:Najlepiej gdy takie sytuacje są nagrać demko zrobić screeny, historia czatu serwera hmm o ile coś wgl takiego jest to wiesz ile linijek tekstu się przez serwer przewija szukanie igły w stogu siana. Czekamy niech toś się jeszcze wypowie
To po co napisałeś skargę, skoro wiedziałeś, że "Shimi i tak nic nie zrobi" ?
Wszyscy jesteśmy kalekami
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Może się nawróci.Kaleka pisze:To po co napisałeś skargę, skoro wiedziałeś, że "Shimi i tak nic nie zrobi" ?
Ciekawostka. Silencera będę miał zdjęteg o na dniach. Przy okazji, kłóciłeś się z adminem, co było powodem tego że nie dałem ani gaga ani muta. A w pewnym momencie zacząłeś WSZYSTKICH obrażać oraz wyzywać. Nie wspominając o podaniu cudzych danych osobowych. Nikt w tej sytuacji nie był święty, ale gdy próbowałem w jakikolwiek sposób uspokoić sytuację, nie podziałało, ponad to zacząłeś atakować również mnie.
Dziękuję, do widzenia.
Dziękuję, do widzenia.
Sytuacja wyglądała tak, że większość zmieniała nicki typu "Makorm" "Jan Makorm 3" naśmiewając się po prostu z niego. W pewnej chwili sam makorm się ujawnił i mówił dane osobowe jakiś ludzi. Po ty całym zamieszaniu zrobił się jeden wielki burdel bo wszyscy się obrażali i zadawali sobie jakieś bezsensowne pytania. Widać na screenie co i jak, ale chciałem tu też wpisać, że Makorm też nie jest bez winy.
Hihi ;^
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
I tak traci silencera to poproszę o zamknięcie + zbanowanie mnie na forum.>>PoKeR<< pisze:Sytuacja wyglądała tak, że większość zmieniała nicki typu "Makorm" "Jan Makorm 3" naśmiewając się po prostu z niego. W pewnej chwili sam makorm się ujawnił i mówił dane osobowe jakiś ludzi. Po ty całym zamieszaniu zrobił się jeden wielki burdel bo wszyscy się obrażali i zadawali sobie jakieś bezsensowne pytania. Widać na screenie co i jak, ale chciałem tu też wpisać, że Makorm też nie jest bez winy.
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Gównoburza temat do zamknięcia.
Wielki Hierarcha powinien zbanować wszystkich (szkoda, że nie ma takiej władzy)
Wielki Hierarcha powinien zbanować wszystkich (szkoda, że nie ma takiej władzy)
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
-
- Informacje
-