Witam!
Wiem, że co chwila pisze jakieś posty, no ale tia.
A więc grałem sobie około godz. 22:30 i co chwila zmieniałem nicki na inny.
I właśnie wtedy dostałem perm bana od konsoli za Auto Detected Name Hacking chociaż nie cheatowałem.
Prosiłbym o unbana.
STEAM ID: STEAM_0:1:163608735
Z góry dziękuje.
Zimelele.
xd
Unban.
Re: Unban.
Cheatowałeś, zawsze wiedziałem że masz haksy, Name Hacking w końcu Cię dopadł! Haha! Musisz nam teraz udowodnić, że nie cheatowałeś.Zimelele pisze:Witam!
I właśnie wtedy dostałem perm bana od konsoli za Auto Detected Name Hacking chociaż nie cheatowałem.
Prosiłbym o unbana.
Z góry dziękuje.
Zimelele.
xd
Hihi ;^
- Zimelele
- Forumowy Bywalec
Pachnie mi tu trollem xd Nie cheatowałem tylko raz na jakiś czas zmieniałem nick na podobny. No ale troll fajny xd>>PoKeR<< pisze:Cheatowałeś, zawsze wiedziałem że masz haksy, Name Hacking w końcu Cię dopadł! Haha! Musisz nam teraz udowodnić, że nie cheatowałeś.Zimelele pisze:Witam!
Prosiłbym o unbana.
Z góry dziękuje.
Zimelele.
xd
Jeżeli to dla Ciebie "troll" to nie licz na unbana, przykro mi.Zimelele pisze:Pachnie mi tu trollem xd Nie cheatowałem tylko raz na jakiś czas zmieniałem nick na podobny. No ale troll fajny xd>>PoKeR<< pisze:Cheatowałeś, zawsze wiedziałem że masz haksy, Name Hacking w końcu Cię dopadł! Haha! Musisz nam teraz udowodnić, że nie cheatowałeś.Zimelele pisze:Witam!
Prosiłbym o unbana.
Z góry dziękuje.
Zimelele.
xd
Hihi ;^
- Zimelele
- Forumowy Bywalec
Mam na myśli część " Zawsze wiedziałem że masz haksy Haha!" Nie wiem, ale jak dla mnie to wygląda jak troll, może dlatego, że piszesz do mnie na Steamie jakieś dziwne wiadomości. A może jestem przewrażliwiony. Proszę o unbana, bo nie cheatowałem tylko zmieniałem nicki co jakiś czas. A jak chcesz to mogę ci demo z gry nagrać.>>PoKeR<< pisze:Jeżeli to dla Ciebie "troll" to nie licz na unbana, przykro mi.Zimelele pisze:Pachnie mi tu trollem xd Nie cheatowałem tylko raz na jakiś czas zmieniałem nick na podobny. No ale troll fajny xd>>PoKeR<< pisze:
Cheatowałeś, zawsze wiedziałem że masz haksy, Name Hacking w końcu Cię dopadł! Haha! Musisz nam teraz udowodnić, że nie cheatowałeś.

Ok.Zimelele pisze:. A może jestem przewrażliwiony. Proszę o unbana, bo nie cheatowałem tylko zmieniałem nicki co jakiś czas. A jak chcesz to mogę ci demo z gry nagrać.
tak na prawde cheatowalem ale może się nabierze
Jeśli myślisz że jak mieszkasz na zadupiu środkowym, a ja na zadupiu dolnym (czyli prawie obok siebie) i mnie zmylisz to się mylisz.
Hihi ;^
-
- Informacje
-