Podanie na Admina [Orange] Kondziu90
Re: Podanie na Admina [Orange] Kondziu90
Jeśli był kiedyś adminem, to czemu nie mógłby zostać nim ponownie? W tym podaniu może być ciężko z argumentacją. Pożyjemy zobaczymy. Wracaj i adminuj, na TAK.
"What this country needs are more unemployed politicians"
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Luna pisze:Przede wszystkim admin musi być dosyć kojarzony na serwerze i gracze muszą czuć do niego respekt
Jestem jednym z najstaszych admów, którzy jeszcze grają na tym serwie. Niewielu ma do mnie respekt, a wielu nie wie nawet, że mam adma c;
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
- Preze$Exe
- Moderator
A kim ty w ogóle jesteś?Palapower14 pisze:Luna pisze:Przede wszystkim admin musi być dosyć kojarzony na serwerze i gracze muszą czuć do niego respekt
Jestem jednym z najstaszych admów, którzy jeszcze grają na tym serwie. Niewielu ma do mnie respekt, a wielu nie wie nawet, że mam adma c;
Słabi zginą, synu wiesz to, zresztą weź ich pomiń
Bo tnę jak niewidomy fryzjer z sekatorem w dłoni
Palapower14 pisze:Luna pisze:Przede wszystkim admin musi być dosyć kojarzony na serwerze i gracze muszą czuć do niego respekt
Jeszczę... nie widuje cię na serwerze a jestem codziennie, wielu nie wie ze masz adma bo nie widzą twojej aktywnośći?
Korona dla tych, których nie widać,
Dla ekip, dla całej masy ludzi z boku.
Twój sukces określa ich jestestwo,
By zostać królem, musi istnieć królestwo.
ale to nie zmienia faktu, że nie widujemy cię na tym serwerze. Tylko raz słyszałam, że byłeś i na tym się skończyło.Palapower14 pisze:Luna pisze:Przede wszystkim admin musi być dosyć kojarzony na serwerze i gracze muszą czuć do niego respekt
Kondziu był jeszcze na starym minigunie, przed zmianą IP. Było to admin, który najprawdopodobniej nigdy niczym mi nie podpadł (być może nie pamiętam o jakiejś głupocie)
Jeżeli chce wrócić do tfa to uważam go za dobrego kandydata na admina.
Witaj znowu w ekipie Kondziu
Jeżeli chce wrócić do tfa to uważam go za dobrego kandydata na admina.
Witaj znowu w ekipie Kondziu
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Gwoli sprostowania:
No sorry że nie mam tysięcy godzin wolnych by siedzieć przez cały czas na serwie jak np damian który tam nołlajfi. A ty Luna nie jesteś jakimś starym graczem (55 h) na serwie, a mówisz że ja (88 h ) jestem rzadko na serwie. Poza tym jest końcówka roku szkolnego co raczej dla większości jest czasem poprawiania ocen (mówię o tych co chodzą do szkoły) no i uwierz że po ok 1800 h w tf'ie mam ochotę pograć w coś innego.
No sorry że nie mam tysięcy godzin wolnych by siedzieć przez cały czas na serwie jak np damian który tam nołlajfi. A ty Luna nie jesteś jakimś starym graczem (55 h) na serwie, a mówisz że ja (88 h ) jestem rzadko na serwie. Poza tym jest końcówka roku szkolnego co raczej dla większości jest czasem poprawiania ocen (mówię o tych co chodzą do szkoły) no i uwierz że po ok 1800 h w tf'ie mam ochotę pograć w coś innego.
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
Przepraszam cię Palapower ;/ Niestety źle przeczytałam nick... Mój błąd, do ciebie nic nie mam ;3Palapower14 pisze:Gwoli sprostowania:
Luna dobrze mówi. Gościa nie znam, ale OKRES PRÓBNY nigdy nie zaszkodzi
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Ostatnio szanowny kolega narzekał na serwer, nie wiem czy powinien być administratorem :/
-
- Informacje
-