Słodziak, czy tak trudno napisać 1 post w którym dasz kilka cytatów i na nie odpowiesz ???? Taktyczne nabijanie postów, Polecam
<€|∆>$łodziak300 pisze:
Niby kogo wyzywam? Daj dowody.
Ciebie nie wyzywam ,a co do np mako to po przyjacielsku
Nie robiłem screenów, więc nie mam dowodów, ty dobrze wiesz kiedy wyzywasz innych graczy
)
<€|∆>$łodziak300 pisze:
poprosiłem tamtego osobnika o mówienie po polsku i za chwilę się uciszył więc nie miałem powodów do muta
Jeżeli chodzi ci o Almiego to jest mega charyzmatyczny, a nie widziałem w zasadach żeby był zakaz używania języka Angielskiego. Razem z Jessem sobie rozmawiamy z Anglojęzycznym graczem i nikomu to nie przeszkadza lol.
<€|∆>$łodziak300 pisze:
Był admin więc raczej on jest wyższy rangą więc on powinien się zająć serwerem [...] prosze nie zwalać na mnie wszystkich obowiązków ,jakoś jak wchodzi haker albo dzieci drące się to jakoś ciebie palapower nie widze na serwie ,nawet nie wiadomo czy jesteś na steam'ie)
Słodziak, teraz to przegiąłeś... Jako silencer twoim obowiązkiem jest Wyciszanie i Gagowanie graczy na serwerze, to czy jest Admin na serwerze czy go nie ma nic nie znaczy. Nikt nic na ciebie nie zwala a obwinianie Palapower'a działa na twoją niekorzyść
<€|∆>$łodziak300 pisze:nie byłem na serwie przez chwile ,był admin więc raczej on jest wyższy rangą więc on powinien się zająć serwerem
<€|∆>$łodziak300 pisze:ciebie palapower nie widze na serwie ,nawet nie wiadomo czy jesteś na steam'ie
Hipokryta, najpierw się tłumaczysz że masz prawo do bycia niedostępnym na serwerze a potem obwiniasz Palapower'a że nie ma go na serwerze