Proponuję zmienić mapę na de_dust2 z Counter-Strike bo dużo osób to zna i pewnie wielu z nich chciała by zagrać w Team Fortress na mapach z cs'a moża też wgrać inferno itd.. wspólnie z modem War3ft pasuje to doskonale do rozbudowanie lepiej serwera i sprzedawanie wiecej Vip'ów
Tu załączam mapkę de_dust2_b4b : http://www96.zippyshare.com/v/rWnCzZCn/file.html
Mapa i korzyści jakie przyniesie
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Re: Mapa i korzyści jakie przyniesie
Przepraszam ale nie moge sie powstrzymac
Na mozg Ci padlo ?
To jest tf a nie cs ludzie graja w to by odpoczac od cs'a jak ty sobie wyobrazasz postacie animowane na mapie dosc realistycznej ?
Poza tym war3 jest czysto 4fun wiec watpie zeby h@ sie zgodzil. Szalenstwo
Na mozg Ci padlo ?
To jest tf a nie cs ludzie graja w to by odpoczac od cs'a jak ty sobie wyobrazasz postacie animowane na mapie dosc realistycznej ?
Poza tym war3 jest czysto 4fun wiec watpie zeby h@ sie zgodzil. Szalenstwo
"Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie !"
Czy ja wiem ludzie w to grają nie dla zmiany gry z cs'a na tf'a tylko dla wyborów postaci i innych rozgrywek myśle ,że ta mapa co aktualnie jest na serwerze jest do dupy ,ze się tak wyrażę ,spróbuj zagrać najpierw na tej mapie..
- La Feuille De Chou
- Użytkownik
- Kontakt:
Chcesz zagrać na de dust to zagraj w cs'a, war3 to war3 i nie widze żadnego sensu zmieniania mapy z tf na tą z cs
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
Ludzie grają w różne rzeczy i robia różne rzeczy np ogladają poniacze itp. Mi to nie przeszkadza ale nienawidzę jak się coś narzuca.Kisiel420 pisze:Czy ja wiem ludzie w to grają nie dla zmiany gry z cs'a na tf'a tylko dla wyborów postaci i innych rozgrywek myśle ,że ta mapa co aktualnie jest na serwerze jest do dupy ,ze się tak wyrażę ,spróbuj zagrać najpierw na tej mapie..
Zmiana mapy bedzie właśnie takim narzuceniem zwłaszcza że nie jest to mapa z tf'a
To jest tf, a nie cs. Niektórzy nie lubią counter strike'a, a na war3 znam sporo takich osób. Może nie grają często, ale będąc raz w miesiącu, to po zmianie mapy na tą, którą proponujesz war3 straci wieloletnich/wielomiesięcznych graczy. Z resztą to na prawdę źle będzie wyglądać jak realistyczna mapa z cs'a połączy się z animowanymi postaciami z tf'a, tak jak napisał to Palapower. Pomysł na prawdę bezsensowny.
- Palapower14
- Forumowy Bywalec
stawiam piwo (choć pluginu wciąż brak)
Pomysł bezsensowny,argumentacja brak,dziękuje dobranoc
a tak serio,moje zdanie jest takie same jak kolegów i koleżanki wyżej
a tak serio,moje zdanie jest takie same jak kolegów i koleżanki wyżej
- Palapower14
- Forumowy Bywalec