Skoro jestes taki do jasnej cholery dobry to dlaczego tak cie malo w kazdych statystykach na orange? Bo tego delikatnie nie rozumiem wytlumacz mi to.Scoobany pisze:Skaut - noobiszkorniszonek9000 pisze:Slucham? Zdominowales mnie snajperem strzelajac body. I to tylko tym snajperem :VScoobany pisze:
Zdominowanie cię każdą klasą też jest banalne, :3 Fajnie się bawię dominując cię, thx <333
Sold - Dominowanie cb soldem jest ezzzz
Pyro - Mainuje to więc zostawie bez koma
Demo - Sticky spam
Grubym nie gram
Engim też
Medykiem nie combatuje
Snojper - Body strzelam ostatnio
Spy - >w< buttsex
Skarga na admina ManaLu i wyjaśnienie paru kwestii
- korniszonek9000
- Użytkownik
Re: Skarga na admina ManaLu i wyjaśnienie paru kwestii
- Scoobany
- Forumowy Bywalec
- Kontakt:
Twoja wypowiedź ma złą składnie i jej nie rozumiemkorniszonek9000 pisze:Skoro jestes taki do jasnej cholery dobry to dlaczego tak cie malo w kazdych statystykach na orange? Bo tego delikatnie nie rozumiem wytlumacz mi to.Scoobany pisze:Skaut - noobiszkorniszonek9000 pisze: Slucham? Zdominowales mnie snajperem strzelajac body. I to tylko tym snajperem :V
Demo - Sticky spam
Grubym nie gram
Engim też
Medykiem nie combatuje
Spy - >w< buttsex
- Scoobany
- Forumowy Bywalec
- Kontakt:
Nic nie poradzisz >w<ManaluEm pisze:Tak Scoobany , twoja pierwsza wypowiedź wniosła do tej skargi najwiecej "polać mu"
Przykre ze juz w takim młodywm wieku ludzie siegają po Alkohol ;c
I bardzo cie prosze o nie wstawianie obraźliwych Gif-ów , memów etcScoobany pisze:Nic nie poradzisz >w<ManaluEm pisze:Tak Scoobany , twoja pierwsza wypowiedź wniosła do tej skargi najwiecej "polać mu"
Przykre ze juz w takim młodywm wieku ludzie siegają po Alkohol ;c
Korona dla tych, których nie widać,
Dla ekip, dla całej masy ludzi z boku.
Twój sukces określa ich jestestwo,
By zostać królem, musi istnieć królestwo.
- korniszonek9000
- Użytkownik
Poddaje się z waszym małym umysłem, nie chce mi się już niczego tłumaczyć bo i tak do was nie dociera, jesteście oślepieni wielkim Makormem. Zatem żegnam.Scoobany pisze:Twoja wypowiedź ma złą składnie i jej nie rozumiemkorniszonek9000 pisze:Skoro jestes taki do jasnej cholery dobry to dlaczego tak cie malo w kazdych statystykach na orange? Bo tego delikatnie nie rozumiem wytlumacz mi to.Scoobany pisze:
Skaut - noobisz
Demo - Sticky spam
Grubym nie gram
Engim też
Medykiem nie combatuje
Spy - >w< buttsex
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
Odczepisz się ? Nikim nie kieruje każdy ma swój rozum.korniszonek9000 pisze:Poddaje się z waszym małym umysłem, nie chce mi się już niczego tłumaczyć bo i tak do was nie dociera, jesteście oślepieni wielkim Makormem. Zatem żegnam.Scoobany pisze:Twoja wypowiedź ma złą składnie i jej nie rozumiemkorniszonek9000 pisze: Skoro jestes taki do jasnej cholery dobry to dlaczego tak cie malo w kazdych statystykach na orange? Bo tego delikatnie nie rozumiem wytlumacz mi to.
Makorm Marley pisze:Odczepisz się ? Nikim nie kieruje każdy ma swój rozum.korniszonek9000 pisze:Poddaje się z waszym małym umysłem, nie chce mi się już niczego tłumaczyć bo i tak do was nie dociera, jesteście oślepieni wielkim Makormem. Zatem żegnam.Scoobany pisze: Twoja wypowiedź ma złą składnie i jej nie rozumiem
Ty też twierdzisz ze ja manipuluje osobami na TS .
Korona dla tych, których nie widać,
Dla ekip, dla całej masy ludzi z boku.
Twój sukces określa ich jestestwo,
By zostać królem, musi istnieć królestwo.
- Lord Sauron
- Użytkownik
ITT co to za festiwal spermiarzy pod tym wątkiem?
- Scoobany
- Forumowy Bywalec
- Kontakt:
Masz mniejszy :<korniszonek9000 pisze:Poddaje się z waszym małym umysłem, nie chce mi się już niczego tłumaczyć bo i tak do was nie dociera, jesteście oślepieni wielkim Makormem. Zatem żegnam.Scoobany pisze:Twoja wypowiedź ma złą składnie i jej nie rozumiemkorniszonek9000 pisze: Skoro jestes taki do jasnej cholery dobry to dlaczego tak cie malo w kazdych statystykach na orange? Bo tego delikatnie nie rozumiem wytlumacz mi to.
Udzielając się na tym forum oraz przekształcając temat tego gówna tj: To nie jest o MAKORM TO CWEL tylko Re: Skarga na admina ManaLu i wyjaśnienie paru kwestii
- Makorm Marley
- Forumowy Bywalec
ManaluEm pisze:Makorm Marley pisze:Odczepisz się ? Nikim nie kieruje każdy ma swój rozum.korniszonek9000 pisze: Poddaje się z waszym małym umysłem, nie chce mi się już niczego tłumaczyć bo i tak do was nie dociera, jesteście oślepieni wielkim Makormem. Zatem żegnam.
Ty też twierdzisz ze ja manipuluje osobami na TS .
Gdzie tak twierdze ? XD Napisałem że im nic nie wlepisz bo to twoi koledzy.
-
- Informacje
-